Saobraćajne nesreće!

Trenirao dzudo,malo aikido iz radoznalosti.A j-b-g,imam 70 kg na 182cm,ocekujes nekog metiljavka al bogami umem posteno da maznem :lol: Pogotovo nogom u predelu glave :shock:

Sto se tice alatke,to ce i da radi samo neka dovede nekog.

Nije nesreća, ali umalo da bude. Baba vozi u pogrešnom smeru na autoputu BG-NS kod Kovilja.

Ortaku se isto dogodilo u Madjarskoj , nocu ... na svu srecu izbegao je budalu ... Da nije - to bi izgledalo otprilike ovako :

080606-007.jpg

АКо сам добро схватио овде се подржава лик који је на сред улице истукао неког клинца? Ја просто не могу да верујем... не могу да верујем у то да му није и мотор разлупао :D

Pa skrsio se i motor,verovatno su naprsle plastike,maznuo je dobro na zemlju.
A mom ortaku je izletela baba sa skuterom,i on da ne udari zenu i dete na trotoaru skrene naglo i pravo u zid se zakuca.Baba ga napala kako vozi bla bla,on iz gepeka izvadi bocu za gasenje pozara i izlomi babi sav motor

Dok sam odsustvovao, u gradu se desila klasična situacija...:

Momak, neiskusan, seo na Hondu CBR 1000 RR, naglo dao gas, izgubio kontrolu, pukao glavom u zid...

Šta mislite, jel nosio kacigu...? :lol:

Naravno da nije... (jer kako će ribe da vide facu koja vozi žestoki motor...)

Zagarantovano mu je trajno oštećenje mozga...

Malopre,obilazim parkiran auto na sred desne trake,dajem zmigavac i klinac sa skuterom krene mene da obilazi.Jos mi svira i dere se 'alo bre majmune sta radis'.Ja ne budem lenj,na gas i kazem mu da stane.Rekoh mu ja sta se pravi pametan a on meni 'nemoj pi*ku da ti polupam'
Na sta sam mu zavalio takav samar da je pao s motora.No mali je drcan,vrati mi pesnicom na sta je ponovo dobio nogom u glavu,par dzudo zahvata i slomio sam ga kao vola na sred ulice.
Poceo da mi preti,dovesce mi caleta,burazera...Gluposti.
*** ja ne razumem tu klincuriju,ufuravaju se sa skuterima,posle kad ga razvalis od batina zvace tatu i mamu.More mrs

hahahaha, trebao si mu juji gatame da ga ucutkas :D

kad generalno se pogleda ti klinci na motorima su najgori u voznji, i to sve vise vidjam one od po 14-15 godina sto voze klinke istog godista pa se nesto loze na motorima i nesto kao mrko gledaju....ma sve bi ja to disciplinovao...

Back