Saobraćajne nesreće!

Па ти си још и добро прош'о - другарица је Тојотом Королом, оном из 90-их, распиздила Шарпланинца, отишао браник, десни фар, хауба, крило, пробушио се хладњак...

sinoc sa devojkom pijem pice u Velikom parku i pored tog parka postoji pravac od dobrih 1.5km do muzeja u Sumaricama. I stoka se zaletela bez kacige, sa suvozacem, oko 250km/h. Nisu pali, ali strasno. Pa barem 700m je tu parking i samo neko da izadje da pogleda jel moze da se ukljuci u saobracaj i bajker moze se zakuca u njega. Tu je moj drug zaleteo skuter i zena jedna izasla par desetina cm na ulicu da vidi jel moze se prikljuciti saobracaju i udari moj drug u auto. Bez tezih povreda.

no, kasnije mi setali i lik kroz Glavnu ulicu u KGu pretice auto, pa barem 150km/h (prva pun gas, i druga pun gas i treca malo). Kroz glavnu ulicu seta narod, ima u svakom trenutku dosta vozila. Ljudi prelaze ulicu svuda. Ne znam jel zagino posle, ali ako nije posle uskoro ce. Decko je ebeni manijak. Zao mi kretena sto seda sa budalom na motor i to bez kacige.

sinoc sa devojkom pijem pice u Velikom parku i pored tog parka postoji pravac od dobrih 1.5km do muzeja u Sumaricama. I stoka se zaletela bez kacige, sa suvozacem, oko 250km/h. Nisu pali, ali strasno. Pa barem 700m je tu parking i samo neko da izadje da pogleda jel moze da se ukljuci u saobracaj i bajker moze se zakuca u njega. Tu je moj drug zaleteo skuter i zena jedna izasla par desetina cm na ulicu da vidi jel moze se prikljuciti saobracaju i udari moj drug u auto. Bez tezih povreda.

no, kasnije mi setali i lik kroz Glavnu ulicu u KGu pretice auto, pa barem 150km/h (prva pun gas, i druga pun gas i treca malo). Kroz glavnu ulicu seta narod, ima u svakom trenutku dosta vozila. Ljudi prelaze ulicu svuda. Ne znam jel zagino posle, ali ako nije posle uskoro ce. Decko je ebeni manijak. Zao mi kretena sto seda sa budalom na motor i to bez kacige.
Ја ћу се сложити са Вулетом... дефинитивно не постоји други начин него побити... а оно што је занимљиво... не би много људи било убијено... звеку једно 50ак комада одједном чисто за пример и после пар месеци још 50ак и то је то... нема више дивљака наредних 10 година... после опет тако и у нови круг...
Ja juce isao bajsem do Rumunije,pored mene je projurio Q7 minimum 200 km/h.Umalo nisam pao s bicikla kad me osinuo onaj vetar.Inace put je prav kao strela,motori mogu 300 da izvuku tu bez problema
Не знам какав је део од ВШ до румунске границе, али знам да је од ПА до ВШ поприлично добар пут и да без проблема може да се буквално лети... бициклисти на том путу... њах... ако се не варам то је магистрални пут на коме не би требало да се крећу бициклисти...

Ја ћу се сложити са Вулетом... дефинитивно не постоји други начин него побити... а оно што је занимљиво... не би много људи било убијено... звеку једно 50ак комада одједном чисто за пример и после пар месеци још 50ак и то је то... нема више дивљака наредних 10 година... после опет тако и у нови круг...

Не знам какав је део од ВШ до румунске границе, али знам да је од ПА до ВШ поприлично добар пут и да без проблема може да се буквално лети... бициклисти на том путу... њах... ако се не варам то је магистрални пут на коме не би требало да се крећу бициклисти...

na tom putu SLR moze dide 300km/h da nema saobracaja.

Пре неки дан сам причао са ликом који је био неки фактор за саобраћај у БГу до ових последњих избора и питам тако ја њега који су мој подигли онолике ивичњаке свуда по граду јер је по мени то сасвим непотребно. Он ће мени на то да су људи стока и да једино на такве ивичњаке неће да се пењу... по мени, довољно је нацртати линију и да све буде у једној равни, а да се паук и остали надлежни анагажују и да се уведу ликови који ће писати казне за непрописно паркирање као што ови из Паркинг сервиса пишу казне за неплаћен паркинг... то исто сам рекао и овом лику на шта је он мени одговорио да у власти није нашао никога ко је заинтересован за такав један пројекат и да је много лакше добијао паре за те ивичњаке него да организује такав један систем... :neutral:

Зашто ово причам... на тој улици па да је дуга и 10км и да може да се иде 500км/х треба увести ред тако што ће се лешити они који праве прекорачење... и никакви лежећи полицајци, никакви ивичњаци... само батина...

Пре неки дан сам причао са ликом који је био неки фактор за саобраћај у БГу до ових последњих избора и питам тако ја њега који су мој подигли онолике ивичњаке свуда по граду јер је по мени то сасвим непотребно. Он ће мени на то да су људи стока и да једино на такве ивичњаке неће да се пењу... по мени, довољно је нацртати линију и да све буде у једној равни, а да се паук и остали надлежни анагажују и да се уведу ликови који ће писати казне за непрописно паркирање као што ови из Паркинг сервиса пишу казне за неплаћен паркинг... то исто сам рекао и овом лику на шта је он мени одговорио да у власти није нашао никога ко је заинтересован за такав један пројекат и да је много лакше добијао паре за те ивичњаке него да организује такав један систем... :neutral:

Зашто ово причам... на тој улици па да је дуга и 10км и да може да се иде 500км/х треба увести ред тако што ће се лешити они који праве прекорачење... и никакви лежећи полицајци, никакви ивичњаци... само батина...

sve je to lepo, no moze li neko drugo resenje sem batina? nije ovo Engleska 10. vek :)

BACITE GA LALIGATORIMA I LAFOFIMA :D

ne znam, po meni resenje nije ni 1500e. Covek kad se napije niti se seti kolika je kazna i vozi dosta brzo + ovi sto su bogati imaju $ za kazne i rkcu kao manijaci, u stilu sa klipa onog kad M6 voze 300km/h. . Ne vidim resenje. Riskantno je svuda ici.

Samo da mi proradi net pa cu da bacim sliku sa google earth tog puta.Dugacak je nekih 6-7 km,nizbrdica i sa dobrim autom moze da se navuce velika brzina.Sto kaze Damnjan,SLR,Ferrari 300 laganica,pa i vise,Veyron bi izvukao maksimum garant

sve je to lepo, no moze li neko drugo resenje sem batina? nije ovo Engleska 10. vek :)

BACITE GA LALIGATORIMA I LAFOFIMA :D

ne znam, po meni resenje nije ni 1500e. Covek kad se napije niti se seti kolika je kazna i vozi dosta brzo + ovi sto su bogati imaju $ za kazne i rkcu kao manijaci, u stilu sa klipa onog kad M6 voze 300km/h. . Ne vidim resenje. Riskantno je svuda ici.
Да ли си можда чуо да је негде у Шведској неки фудбалер платио неких 100 000 нечега (долара или еура нешто од та два али није ни важно) зато што није имао везан појас. Зашто? Па зато што се казна формира према плати... рецимо појас је 10% од плате и онда тако то иде. А наравно пошто нам је држава неуређена морали бисмо да уведемо и минимум за оне који се воде као незапослени... Батине су за ове коње који се напију и седну у кола и који пролазе на црвено... за њих нема казне ни опомене... доживео сам два пута да лик прође на црвено и то обојица брзином преко 100км/х тик испред мене пошто сам кренуо на зелено... у оба случаја спасила ме чиста срећа јер сам оба пута убацивао у прву тек када се укључило жуто, а не када се укључило црвено за пешаке као што иначе убацујем и оба пута сам кренуо минимум дупло спорије него иначе што крећем... шта мислиш да ли бих ја ово писао сада да сам једном од та два пута кренуо као што иначе крећем на семафору? Срећа у свему томе је што сам једном био сам, а други пут са другаром... не дај Боже да су ми ту биле сестре, мајка, девојка или неко сличан за кога одговарам... ово бих сада писао из затворског рачунарског центра јер бих такву будалу итекако одробијао.
Džaba Vlado što ćeš ti njemu da cepneš kaznu, jer je on već napravio prekršaj. Taj tvoj drugar je uradio po principu bolje sprečiti, nego lečiti. ;)
Као прво није ми другар, чак ни познаник... тип кога сам срео случајно у неким дешавањима ;)
Као друго, он је човек радио између осталог како му је наложено јер су јелте ти грађевински радови некоме подебљали џеп итд.
Као треће, ти кад њему цепнеш казну он ће размислити да ли ће следећи пут направити исти прекршај. Прост пример... ја сам до пре можда месец дана нон стоп возио под пуним гасом... колико пут дозвољава, колико се ја и моји путници осећамо безбедно пичи вози... међутим... платим једну казну - ок нема везе. Платим другу казну - јбга убодоше ме два пута за кратко време. Платим трећу - мајке им га стерам као да се договарају. Платим четврти пут казну - у јбте па немам више лове на рачуну потрошио сам скоро целу плату... и сад већ помно пратим знакове, бела аута, сумњиве типове поред улице и гледам хоће ли неко опуцати по гасу да га хватам за реп... Има то све своје и зна се како то утиче... чак и онај ко има милионе када му узмеш у проценту нпр 10-20% да видиш како ће да се чешка и да размисли следећи пут кад науми да прави неко срањe ;)

Знам за то... писао сам овде недавно да сам био у главној улози у једној таквој лабораторији :D Гањали су ме много нешто... не сећам се тачно, али 30.40км чини ми се... прво су ме снимали, па онда нису могли да ме стигну, па су ме онда још мало снимали па тек онда зауставили... срећом комшија ми био у лабораторији :D а и лабораторија је у тест фази па смо се издоговарали нешто, али да није добро - није :)

inace, onaj ovan bez vozacke dozvole nije se secao sta je uradio i u bolnici je pitao med. sestru i ona mu rekla sta je uradio i plakao i kazu da je emotivac i ne znaju kako ce da zivi s tim...

a onaj lik sto se trkao sa njim otisao na more bez problema, kao da se nista nije desilo...

Био неки пајсероген из народњака, Београд пут. Неко говедо тешко.

Не знам заиста... случајно смо наишли један на другог неким скроз другим послом и тако проћаскали... Из овог контакта ми делује као фин, а из посла који смо радили ми делује као коректан...

Back