Saobraćajne nesreće!

Meni je slaba tačka vožnja unazad... Pošto se mangupiram sa vožnjom pomoću retrovizora, jednom mi se desilo da sam vozio u rikverc mračnom uličicom... Odjednom sam čuo tup zvuk i zatim zvuk metala... Kad sam otvorio vrata i pogledao nazad, ugledao sam unezverenog čiču, kako se diže i podiže svoj predratni bicikl - onaj legendarni "Partizan"...:lol: Nešto je mrmljao sebi u bradu, a ja sam po sistemu - napad je najbolja odbrana - počeo da ga kritikujem zašto vozi bez osvetljenja u mračnoj ulici... I to je još išao u zabranjenom smeru... Tako da sam se tada izvukao...

ima jedan u KGu 3.0nafta...lep je....

Prelep auto, video sam ga pre neki dan - neki gastarbajter došao njime...

Мислим да сам то овде помињао... пре можда 3-4 месеца останем на факсу цео дан неких 13-14 сати и кренем онако сав сјебан кући и у Рузвелтовој код АМССа ми стане поглед, дах, а станем и ја... гледам у ТАКО ДОБРУ црнку која једноставно не да да скренеш поглед с ње... једна од три женске особе за које сам ја у животу рекао да БАШ БАШ БАШ добро изгледају... и тако сав и у заносу пратим је погледам, а она улази у још дивнији плави А5 коме оне беле позиционе диоде леже као будали шамар... као да сам доспео у неку другу димензију... сјајан осећај...

Мислим да сам то овде помињао... пре можда 3-4 месеца останем на факсу цео дан неких 13-14 сати и кренем онако сав сјебан кући и у Рузвелтовој код АМССа ми стане поглед, дах, а станем и ја... гледам у ТАКО ДОБРУ црнку која једноставно не да да скренеш поглед с ње... једна од три женске особе за које сам ја у животу рекао да БАШ БАШ БАШ добро изгледају... и тако сав и у заносу пратим је погледам, а она улази у још дивнији плави А5 коме оне беле позиционе диоде леже као будали шамар... као да сам доспео у неку другу димензију... сјајан осећај...

c035.gif
g010.gif

Poslednja izmena:
Ј.беш Ауди, дај опиши рибу боље!
Паде ми напамет сад једна ствар: кад смо пре 4 године цртали графит на Остружичком мосту, трајали су радови. Пролазе мајстори, силазе преко монтажних степеница испод моста и иду на доручак, а ми цртамо. Пита један: "шта радите?", ами "цртамо графит". А на то ће мајстор, има преко 50 дина, ту је пред пензијом: "па нацртајте бар неку добру рибу да мало дркамо!"

Autobusom u kiosk

Juče je na autobuskoj stanici u Novom Sadu autobus proleteo kroz zaštitnu ogradu i udario u obližnji kiosk.
Kako navode mediji, po izjavi učesnika nesreća se desila kada je vozač zamolio konduktera da upali klimu, a ovaj umesto klime pritisnu pogrešno dugme jer je kao autobus bio u brzini. :roll:

E sad koliko je meni poznato ovi tipovi autobusa nemaju baš nešto mnogo elektronike i neki sofisticirani menjač, tako da će pre biti da je kondukter hteo da upali autobus da bi aktivirao klimu,ali je izgleda ubacio menjač u brzinu i tako naglo pokrenuo autobus.

rts20080723005837h1zv0.jpg

Ј.беш Ауди, дај опиши рибу боље!
Паде ми напамет сад једна ствар: кад смо пре 4 године цртали графит на Остружичком мосту, трајали су радови. Пролазе мајстори, силазе преко монтажних степеница испод моста и иду на доручак, а ми цртамо. Пита један: "шта радите?", ами "цртамо графит". А на то ће мајстор, има преко 50 дина, ту је пред пензијом: "па нацртајте бар неку добру рибу да мало дркамо!"
Не знам шта више да ти кажем што нисам већ рекао... ја сам само за три женске рекао у животу да су најсуперекстрафул и ово је једна од њих. Виђао сам је једно време често баш ту у Рузвелтовој паркирала се увек на истом месту и видео сам је у разним издањима са шминком, без шминке, у тренерци, патикама, штиклама, сукњама, елеганција, деколтирање значи све варијанте... девојка је... ма не знам како да ти објасним... знаш како кажу - то мајка само једном рађа, а има и она вулгарна - то стари само једном тако јебe :D
Najjace kad vidis dobru ribu u dobrom autu...Mada dobra riba i bez auta je ful.
Лепа и паметна девојка је фулл колико год то изгледало зајебано, али с глупом ја не могу ни сладолед да делим...
Е баш тако, док не стигне ћушка пропраћена са "шта блејиш?!", онда се и глава враћа у default!
Па ти си онда папучар... ја сам готово све моје девојке тако издресирао да се и оне окрену са мном па заједно коментаришемо као да смо ортаци :lol: мада се ја изузетно ретко окрећем за девојкама, али зато када се окренем дефинитивно има шта да се види ;)
Autobusom u kiosk

Juče je na autobuskoj stanici u Novom Sadu autobus proleteo kroz zaštitnu ogradu i udario u obližnji kiosk.
Kako navode mediji, po izjavi učesnika nesreća se desila kada je vozač zamolio konduktera da upali klimu, a ovaj umesto klime pritisnu pogrešno dugme jer je kao autobus bio u brzini. :roll:

E sad koliko je meni poznato ovi tipovi autobusa nemaju baš nešto mnogo elektronike i neki sofisticirani menjač, tako da će pre biti da je kondukter hteo da upali autobus da bi aktivirao klimu,ali je izgleda ubacio menjač u brzinu i tako naglo pokrenuo autobus.
Ма дај... и шта сад као аутобус је стајао на перону и овај (рецимо гори случај) кренуо да упали аутобус и он био у брзини и овај успео да се прво дигне преко ивичњака предњим точковима, па онда да пробије ограду, па да дигне задње точкове преко ивичњака па да дрмне у киоск???!?!?!!!!???? Људи јесам ли ја глуп па не знам да су аутобуси толико моћни или овде неко жестоко ке*а?

Ма дај... и шта сад као аутобус је стајао на перону и овај (рецимо гори случај) кренуо да упали аутобус и он био у брзини и овај успео да се прво дигне преко ивичњака предњим точковима, па онда да пробије ограду, па да дигне задње точкове преко ивичњака па да дрмне у киоск???!?!?!!!!???? Људи јесам ли ја глуп па не знам да су аутобуси толико моћни или овде неко жестоко ке*а?

ovo drugo. :D

Ма дај... и шта сад као аутобус је стајао на перону и овај (рецимо гори случај) кренуо да упали аутобус и он био у брзини и овај успео да се прво дигне преко ивичњака предњим точковима, па онда да пробије ограду, па да дигне задње точкове преко ивичњака па да дрмне у киоск???!?!?!!!!????

ni meni nije jasno kako je onaj kralj autobusom naterao preko ivičnjaka i ograde...

Verglao malo više. :lol:

Juče ujutru je jedan lik ( 19 god - bez vozačke ) zaleteo novog pajera bulevarom i krenuo da pretiče, izgubi kontrolu, preleti ivičnjak krene prema pumpi, pokupi iz zemlje jednu pumpu za gorivo, opet preko parkinga i zabije se u ,,kućicu,,. Ubio je ženu - čistačicu koja je tu radila, jednog radnika malo zakačio frižder a tog momku ne znam šta je bilo. Kako je to uspeo da odradi ... nije mi jasno. Od bulvara do te kućice je imao oko 30 metara ...

Back