Saobraćajne nesreće!

volina....

znaci na moru sam video 4 klinca, garant ispod 18godina kako spartaju sa TDI golf V. i manijace se. ja sam pesacio oko 1.5km i oni su prosli pored mene 10 puta i svaki put zamalo da imaju udes... i ja ih gledam jednom dok prolaze pored mene i on klinac naglo zakoci i da gas. ne da je iscimao one unutra, nego strasno.... mozda jos nekih 5 meseci ce ziveti taj mali

Juče ujutru je jedan lik ( 19 god - bez vozačke ) zaleteo novog pajera bulevarom i krenuo da pretiče, izgubi kontrolu, preleti ivičnjak krene prema pumpi, pokupi iz zemlje jednu pumpu za gorivo, opet preko parkinga i zabije se u ,,kućicu,,. Ubio je ženu - čistačicu koja je tu radila, jednog radnika malo zakačio frižder a tog momku ne znam šta je bilo. Kako je to uspeo da odradi ... nije mi jasno. Od bulvara do te kućice je imao oko 30 metara ...
При одличним условима пута и пријањања точкова њему треба сигурно (не знам тачно, али се може наћи) 50ак метара ако не и више да стане са стотке... а овако у лету може да пређе ихахај и да ишчупа целу пумпу, а не само једну црпку ;)
ja sam jedan veliki lelemud, ako mene pitas :lol:

meni je najbitnije da su mi obe devojcice dobile na vreme, za sve drugo - kako Bog da :lol:
Пита дете Кинешче маму белкињу: ''Јели мама... како си ти бела, тата црнац, а ја Кинез?'', а мајка одговара: ''Ћути сине, каква је журка била добро је да ниси шарпланинац'' :lol::lol::lol:

pre nekih 10-ak dana kad sam bio na putu ka Norveskoj iz Srbije i u Nemachkoj na auto-putu ne secam se tachno gde,bilo jutro negde oko pola sedam vozim ja nekih 160-170km/h(dobar,prav put nema problema) malo saobracaja.
Ja vozim levom trakom jer sam ja trenutno bio najbrzi,i tako prilazim ja jednom shto ide onom sporijom desnom trakom,kad kad sam bio iza njega nekih 100 metara krenu on u levu traku bez ubrzavanja i bez zmigavca,ja reko mozda je zaboravio zmigavac,kad on ne ostade ni u levoj traci nego pravo u bankinu,odjednom se rasprishishe plastichni delovi po putu a ja jedva izbegoh vece delove,srecom ovom nije bilo nista,najverovatnije je zaspao za volanom,kad sam ga zaobilazio videh da otresa glavom,bio je sam u kolima.
Dok sam gledao kako udara u bankinu noge su mi se odsekle jer sam se uplachio da neshto od onih delova ne probushi gumu pa i ja odoh u pm.
Posle razmisljam da sam naishao samo koju sekundu brze on bi udario u mene i ko zna shta bi bilo.
INache za ovih 4 godine kolko imam vozachku nikad nisam ni okrznuo auto,a ovo mi je bilo prvi put da je neshto tako blizu bilo
.

Ukljucio nitro.:D

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Извала годинеее!!!!!!

znaci na moru sam video 4 klinca, garant ispod 18godina kako spartaju sa TDI golf V. i manijace se. ja sam pesacio oko 1.5km i oni su prosli pored mene 10 puta i svaki put zamalo da imaju udes... i ja ih gledam jednom dok prolaze pored mene i on klinac naglo zakoci i da gas. ne da je iscimao one unutra, nego strasno.... mozda jos nekih 5 meseci ce ziveti taj mali

И шда се подЦетимо, шта сам ја рекао за ВолксВагину? Ко је вози у 90% случајева?
Желим том пајсеру спору смрт. За оног што је покупио пумпу - надам се да је креп'о, или да је бар остао парализован. Или да су му ампутирали киту.

meni je najbitnije da su mi obe devojcice dobile na vreme, za sve drugo - kako Bog da :lol:
Obe, a?
naughty.gif
:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
И шда се подЦетимо, шта сам ја рекао за ВолксВагину? Ко је вози у 90% случајева?
I šta smo rekli? :lol:

Back