Saobraćajne nesreće!

Znaš koja je najbolja fora da ih ućutkaš jednom za svagda? samo se odvežeš, kreneš da otvaraš vrata i kažeš: Ti preuzmi kad već hoćeš da sereš... Da vidiš kako svi krenu da vrište da se vratiš. Pri tome idi bar 80 km/h... :lol:

Мање - више што је рискантан, него што је потпуно незрео потез.

Pa neću to uraditi kad mi dolazi kamion, a i nogom zaglavim volan... A da je nezreo- možda i jeste, al mi barem više niko u kolima ne vrišti da pazim, da usporim, da imam nekog desno... Uradio sam to samo jednom, nije više bilo potrebe, raširio se glas da sam prs'o. A za skrštene ruke, hmmm.. Dobar fazon, ali isto držati nogom volan.

Tako je ortak pre nekih 6-7 godina imao nekog starog stojadina,isli oni na breg.On naravno malo zesce vozi kad je sam u kolima.Ovi se gore ponapijali i krenuli da ga smaraju da vozi malo brze.On odlepio i skrenuo kroz neko siblje,pa preko poljane.Skakali su kao kokice po tiganju ali nisu rec rekli posle toga.Onda je kupio Saab 93,hehe Vrsac-Bg je stigao za 33 minuta

Tako je ortak pre nekih 6-7 godina imao nekog starog stojadina,isli oni na breg.On naravno malo zesce vozi kad je sam u kolima.Ovi se gore ponapijali i krenuli da ga smaraju da vozi malo brze.On odlepio i skrenuo kroz neko siblje,pa preko poljane.Skakali su kao kokice po tiganju ali nisu rec rekli posle toga.Onda je kupio Saab 93,hehe Vrsac-Bg je stigao za 33 minuta

Лаже. Добро познајем тај пут и 33 минута су мало. Мени када ноћу* дивљам треба 10-12 минута из Панчева до Београда. Такође када ноћу дивљам до Владимировца (који је на пола пута од Панчева до Вршца) ми треба око 13-15 минута.

*ноћ је узета као доба дана када је саобраћај минималан тј на овом путу практично не постоји.

Па оно... ово је равница па их нема толико, али коментар дефинитивно стоји. А и сам сам написао ''када дивљам'' :)

baš suprotno... Ravnica je najbogatija srnećom divljači... Ako ima u blizini rit (nisam siguran da li ima) onda računaj i na svinje i na jelene... Samo onako, informativno...

Photos.ashx

Još jedna saobraćajka u Irigu. Otkazale kočnice na cisterni koja je prevozila 14 tona mazota. Sreća pa je vozač primetio kvar i skrenuo u kanal pored puta. Cisterna se prevrnula, on je nepovređen, mazot se nije izlio. I šta reći osim: Gde je ona obilaznica od pre godinu dana?

Back