Saobraćajne nesreće!

pa nismo bas najgori vozaci :o [/QUOTE]

Ово прво је сигурна нека америчка гамад, али морам признати да ми се много свиђа као идеја за завођење реда у околини Панчева :D

А ово друго је... :worth:

"Nesreća se dogodila na 53. kilometru puta M7 oko 20.20 sati, kada je Ikodinović, vozeći motocikl "jamahu" novosadskih registarskih tablica, usled neprilagođene brzine osobinama i stanju puta kao i drugim uslovima udario u zadnji deo "zastave-koral 1.1" koja se kretala u istom smeru."

Daca je vozio prebrzo, i to je prvi preduslov za nesrecu.
A ovaj sa jugom ga nije video, i krenuo u obilazenje...
Ne daj se Daco!
:sad2:

"Nesreća se dogodila na 53. kilometru puta M7 oko 20.20 sati, kada je Ikodinović, vozeći motocikl "jamahu" novosadskih registarskih tablica, usled neprilagođene brzine osobinama i stanju puta kao i drugim uslovima udario u zadnji deo "zastave-koral 1.1" koja se kretala u istom smeru."

Daca je vozio prebrzo, i to je prvi preduslov za nesrecu.
A ovaj sa jugom ga nije video, i krenuo u obilazenje...
Ne daj se Daco!
:sad2:

Значи кад год ми је неко излетео док сам претицао то је био ЈУГО :roll: Мислим ја потпуно разумем да је Југо слаб и да је то можда једина прилика да обиђе камион у наредних 5 или 10км, али мајку му па ја сам први кренуо и залетео се већ :roll: а што је још горе, дајем главу да није дао мигавац као и већина што не ради...

Pričao sam o likovima koji voze uveče, na otvorenom putu bez zadnjih svetla... Da se naježiš kad naiđeš na tako neki... A obično je u pitanju neka sitnica u instalaciji, čija popravka košta par stotina dinara, a a nepopravka može da košta života...
Ne mogu a shvatim takvu neodgovornost...

Jednom u sitne sate, davno...gledao sam keca koji mi je bio "sumnjiv"... Srećom sam ga snimio u odlasku... Išao je putem i odjednom bez najave se sa pola automobila popeo po bankini i tako vozio jedno 100 metara... Srećom pa nije bilo nikog od pešaka...

Ovde na pravcu na kome živim jedno jutro prekoputa mog dvorišta vidimo bandera oborena, kontejner koji je bio pored nje odbačen nekih 20 metara i udario u ogradu ispod, neki branik i gomila staklića tu okolo svuda i tako... :lol:
Skoro vidim nema Halo govornice na stanici na kojoj redovno čekam bus. Posle čujem neki šleper prešao na levu stranu i žena koja je vozila u susret smotala desno na stanicu i "pokupila" govornicu. Mogla je još i nekoga da pokupi. :think:

Вести
Србија Регион Свет Хроника Друштво Економија Наука Култура Забава

субота, 28. јун 2008, 08:27 -> 20:03
Данило Икодиновић поново оперисан

У саобраћајној несрећи на путу Зрењанин-Нови Сад, која се десила синоћ, тешко је повређен ватерполо репрезентативац Србије Данило Икодиновић. Он је поново оперисан у суботу поподне.

Директор Урегентног центра у Новом Саду, Зоран Ђерманов рекао је за РТС да је у суботу у поподневним часовима Икодиновић поново оперисан, или како се изразио подвргнут васкуларном хируршком захвату и да је његово стање и даље веома сложено.

Према речима лекара, најтежа повреда је на Икодиновићевој десној руци "са последицама по ту руку". "Урађени су сви неопходни захвати и сада треба сачекати и видети како ће реаговати његово ткиво".

Начелник новосадске клинике и даље је уздржан у вези са евентуалним прогнозама. "У наредних неколико сати или наредна 24 сата ћемо нешто више знати", додао је Ђерманов.

Према речима директора Урегентног центра у Новом Саду, Зорана Ђерманова иако на скенеру нема значајнијих промена на мозгу, још увек је рано за било какву прогнозу.

Икодиновић је примљен је касно синоћ у Клинички центар у Новом Саду са тешким повредама крвних судова руке опасним по живот.

Новосадска полиција саопштила је да је Икодиновић задобио прелом десне надлактице, повреде крвних судова и живаца десне руке као и раздеротине по ногама, док је возач аутомобила који је учествовао у несрећи, Перица Д. лакше повредио главу, стомак и подлактицу.

Несрећа се догодила на 53. километру пута М7 око 20.20 сати, када је Икодиновић возећи мотоцикл "јамаху", услед неприлагођене брзине особинама и стању пута као и другим условима, ударио у задњи део "заставе-корал 1.1" која се кретала у истом смеру.

Од силине удара аутомобил се одбио у десну страну и ударио у цистерну коју је вукао трактор, навела је полиција, напоменувши да се том приликом и приколица преврнула.

Вести
Србија Регион Свет Хроника Друштво Економија Наука Култура Забава

субота, 28. јун 2008, 08:27 -> 20:03
Данило Икодиновић поново оперисан

У саобраћајној несрећи на путу Зрењанин-Нови Сад, која се десила синоћ, тешко је повређен ватерполо репрезентативац Србије Данило Икодиновић. Он је поново оперисан у суботу поподне.

Директор Урегентног центра у Новом Саду, Зоран Ђерманов рекао је за РТС да је у суботу у поподневним часовима Икодиновић поново оперисан, или како се изразио подвргнут васкуларном хируршком захвату и да је његово стање и даље веома сложено.

Према речима лекара, најтежа повреда је на Икодиновићевој десној руци "са последицама по ту руку". "Урађени су сви неопходни захвати и сада треба сачекати и видети како ће реаговати његово ткиво".

Начелник новосадске клинике и даље је уздржан у вези са евентуалним прогнозама. "У наредних неколико сати или наредна 24 сата ћемо нешто више знати", додао је Ђерманов.

Према речима директора Урегентног центра у Новом Саду, Зорана Ђерманова иако на скенеру нема значајнијих промена на мозгу, још увек је рано за било какву прогнозу.

Икодиновић је примљен је касно синоћ у Клинички центар у Новом Саду са тешким повредама крвних судова руке опасним по живот.

Новосадска полиција саопштила је да је Икодиновић задобио прелом десне надлактице, повреде крвних судова и живаца десне руке као и раздеротине по ногама, док је возач аутомобила који је учествовао у несрећи, Перица Д. лакше повредио главу, стомак и подлактицу.

Несрећа се догодила на 53. километру пута М7 око 20.20 сати, када је Икодиновић возећи мотоцикл "јамаху", услед неприлагођене брзине особинама и стању пута као и другим условима, ударио у задњи део "заставе-корал 1.1" која се кретала у истом смеру.

Од силине удара аутомобил се одбио у десну страну и ударио у цистерну коју је вукао трактор, навела је полиција, напоменувши да се том приликом и приколица преврнула.

Back