Saobraćajne nesreće!

Тамо ди је на другој слици онај црвени Сандеро је стајао један од донатора делова који сам купио.:)
Иначе ово није код студентског града, већ с друге стране аутопута.

Moz' da imas i 12 zvezdica pri brzini od 100 km/h i u tenku bi poginuo.
Secam se kad sam bio mali,nekih 4-5 godina,sedimo mama i ja u centru,ja se jurio sa ostalom decom tuda i odjednom na parkingu bukne stojadin.Koja je to bezanija bila,sva sreca sve se desavalo preko puta policijske stanice pa su policajci brzo izleteli sa aparatima za gasenje dok nisu stigli vatrogasci.

Najjaci su likovi koji voze audije,mecke i ostale luksuzne automobile a u dzepu nemaju 200 dinara,a gume celave :)
Hehe u Sevojnu kod Uzica odakle sam ja neki ima porsea 928,mislim jes da nije neki Porshe ali Porshe je Porshe.E taj ti je neki kad krene u grad negde iskamchi flashu od litar ipo benzina i to sipa dok ne potroshi.I naravno gume su celave kao du su jos uvek one prve sa kojima je auto doshao kad je kupljen nov.

Moderator se izvinjava, imao je udes!
132024-original-oqaer.jpg

Dobro stari i ja sam bosanac pa kakve to veze ima.

Bosanci lose voze tu ima istine, ali ni u Srbiji nisu nesto bolji od njih.

Ma za seljacine su zaprezna kola i ojha, jer na zapreznim kolima nema zmigavaca, nema svetala i ne razvijaju veliku brzinu i ne mozes ih naglo ubrzati. Nekima naglo ubrzanje sluzi da se voze brzo i sigurno, a nekima da bi druge ugrozavali.:)

Poslednja izmena:
Bosanci lose voze tu ima istine, ali ni u Srbiji nisu nesto bolji od njih.

Ma za seljacine su zaprezna kola i ojha, jer na zapreznim kolima nema zmigavaca, nema svetala i ne razvijaju veliku brzinu i ne mozes ih naglo ubrzati. Nekima naglo ubrzanje sluzi da se voze brzo i sigurno, a nekima da bi druge ugrozavali.:)

De si sinnke,mah sve je to individualno,idiot je idiot pa odakle god bio :)

Mah,kakva zaprezna kola,ja bi njih sve redom upregnuo,tak da ni konji ne pate zbog idiota,al te lole sa zparegama se urade sljivom i onda podlete pod auto x takvih slucajeva do prije par godina bilo... :)

Beogradjanku progutala Moraca

stojadin.jpg

Kolašin/Podgorica - Beograđanka Jelena Ratković (29) izgubila je život u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče oko 15 časova dogodila u Platijama, u blizini 11. tunela, na putu Podgorica - Kolašin.
Ratkovićeva je bila saputnica u “zastavi 55” (BG-656-923), koja se kretala iz pravca Kolašina ka Podgorici, a za čijim upravljačem je bio njen suprug Aleksandar Ratković (28), koji je prošao sa lakim tjelesnim povredama.
U trenutku nesreće u vozilu se nalazilo i njihovo dvoje djece - trogodišnja K.R. i jednogodišnji M.R, koji su takođe, zadobili lakše tjelesne povrede.
Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, do nesreće je došlo kada je Ratković, izlazeći iz krivine izgubio kontrolu nad “zastavom” i udario u stijenu sa desne strane. Tada se auto zarotirao na asfaltu i zaustavio se na ivici ambisa. Nesrećna žena ispala je iz “zastave”, survala se niz litice u Moraču i stradala.

Brzi talasi odnijeli su njeno tijelo, ali je ubrzo uslijedila i potraga jedinica za spasavanje iz Podgorice i Kolašina, čiji pripadnici su nekoliko sati kasnije uočili Ratkovićevu, koja je bez znaka života plutala na površini vode. Oko 18.30 časova, njeno beživotno tijelo je, uprkos nepristupačnom terenu, izvučeno iz vode i iznijeto na magistralu, odakle je, po nalogu suda, upućeno na obdukciju.

“Vijesti” nezvanično saznaju da se juče moglo čuti više verzija o tome kako je Ratkovićeva, koja je, najvjerovatnije, sjedjela na zadnjem sjedištu, ispala iz vozila.
- Njen suprug je tvrdio da je ona ispala iz auta prilikom rotiranja “zastave”, kada su se vrata, vjerovatno, usljed udara u stijenu, otvorila. Međutim, ta verzija nije bila potpuno jasna istražnom sudiji Osnovnog suda u Kolašinu Arsenu Popoviću i ekipi saobraćajne policije koji su obavili uviđaj, zbog čega je Ratković, nakon ukazane medicinske pomoći u podgoričkom Kliničkom centru, ponovo vraćen na mjesto nesreće kako bi istražiteljima dao podrobnija objašnjenja - kazao je sagovornik “Vijesti”, koji je naveo da sudeći po tragovima na mjestu uviđaja i tome da je vjetrobransko staklo sa te strane ostalo potpuno neoštećeno, Ratkovićeva vjerovatno otvorila vrata i tako ispala iz auta.

Takođe, nekoliko očevidaca nesreće tvrdi da je stradala žena ispala iz vozila tek kada se ono zaustavilo, kada je otvorila vrata i nagnula se iznad provalije.
Kolašinska policija sinoć je odredila pritvor do 48 časova vozaču “zastave”, zbog sumnje da je počinio krivično djelo “teško ugrožavanje bezbjednosti u saobraćaju”. Istraga o uzroku i načinu nesreće je u toku.

Back