paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
Obavezno posle svake saobracajke snimiti mesto sudara i otici kod doktora.
**** ga tata, koji mu je dao oruzije u ruke.
da ...dao nedobudnoj budali sa 18 godina alat sa kojim ce ubiti sebe ali i druge...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno posle svake saobracajke snimiti mesto sudara i otici kod doktora.
**** ga tata, koji mu je dao oruzije u ruke.
KIKINDA - Za volanom sa 3,6 promila alkohola u krvi!
Duška L. (38) iz Kikinde policija je zadržala na trežnjenju jer je, vozeći traktor sa 3,6 promila alkohola u krvi, izgubio kontrolu nad mašinom i udario u kuću sugrađanina Branka S.!
- Svako ko u krvi ima između tri i 4,5 promila alkohola može da padne u takozvanu alkoholnu komu! Količina od 4,5 do pet promila alkohola u krvi tretira se kao smrtonosna doza jer tad dolazi do paralisanja centra za disanje u mozgu i kolapsa kardiovaskularnog sistema - saopšteno je iz policije.

ljudi..!!
tek juce sam dobio zapisnik o nesreci..posle mesec dana...I PAZI SAD...
upravo mi se javlja covek iz neke agencije za naplatu stete od osiguranja povodom lakse telesne povrede...kad pre saznade..?? ima li neko iskustva sa ovim agencijama..?? kao dam mu kopije lekarskih izvestaja i potpisemo ugovor--njegov tim se raspravlja sa osiguravajucom kucom za 15 % od dobijenog novca....
gde ja zivim..?? jel neko ima iskustva sa ovim agencijama..?? ima li tu prevara..?
KIKINDA - Stravično!
Radovan Popić (61) iz Mokrina poginuo je preksinoć kad je na putu Kikinda-Mokrin „opelom“ prešao na levu stranu kolovoza i udario u prednji deo tanjirače koju je vukao traktor.
- Od siline udara automobil se odbio od tanjirače. Nesrećni čovek ispao je iz potpuno smrskanog „opela“ i poginuo na licu mesta
Ubio ženu na pešačkom
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć nešto pre 19 sati dogodila u blizini glavne autobuske stanice u Novom Sadu život je izgubila nepoznata ženska osoba dok je druga žena R. S. (55) iz Novog Sada u svesnom stanju, sa zadobijenim višestrukim povredama, prevezena u Klinički centar Vojvodine, gde joj je ukazana medicinska pomoć.
Do nesreće je došlo na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i ulice Pariskih komuna, kada je putnički automobil BMW, crnogorskih registracija, u kome su se prema nezvaničnim saznanjima nalazile dve osobe, naleteo na žene na obeleženom pešačkom prelazu. Nakon nesreće jedno lice iz vozila je nestalo u nepoznatom pravcu, dok je drugo sačekalo istražne organe.
- Čuo sam stravičan udarac. Kada sam se okrenuo prema raskrsnici, imao sam šta da vidim. Jedna žena je zapomagala, a druga je nepomično ležala na putu. Čovek koji je čekao autobus rekao mi je da se BMW nije zaustavio na pešačkom prelazu da bi propustio pešake, iako su u dve trake vozila stala - ispričao je za „Alo!“ M. K. očevidac tragedije.