Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
Ničega se ne sećam.....a jesam nešto sanjala....:frown:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ona prilazi i.....tu ce se prekine san

Jel' onako RASNA cobanica..?![]()
...ustvari ne znam tek cu veceras da je sastavim u snui

nesto uzasno: moja rodjensanska zurka, muzika, sve lepo. onda dolazi otac od jedne moje drugarice i kaze kako ona mora da ide kuci, ona ode kuci. zurka se nastavlja... zatim dolazi neki maskiran covek (seriski ubica) i pocinje da se sunja po kuci. odjednom zurka nestaje, svi nestanu. ja kroz neki prozor posmatram kako seriski ubica nisani u vrata i sprema se da puca. bila je noc, ja nisam spavala, vec opreszno se krila od njega. onda sam legla u krevet. on je nastavio da se pazljivo krece. a ja sam u rukama sve vreme imala pistolj. i jednom u snu smo oboje mogli da pucamo jedno na drugo, to je licilo da scenu iz filma ''kad jaganci utihnu''. jezivo. sve u svemu, ja mu nisam videla lice, bio sav obucen u crno i maskiran.![]()
ps. pre nego to da sanjam kreptoman mi napisao: ''neka ti alah podari najsladji san'', nesto tako, nisam bas tacno napisala.![]()

Neku halu punu nekakvih mašina koje melju kamen...jaoooo šo je biloo straaaššššnoooo...brrrr......

Neku halu punu nekakvih mašina koje melju kamen...jaoooo šo je biloo straaaššššnoooo...brrrr......
![]()
Kad cujem tebe,nije mi krivo sto me peku oci od neispavanosti...u prevodu,nisam sanjala nista!!! Nisam skoro ni spavala.... 
Kad cujem tebe,nije mi krivo sto me peku oci od neispavanosti...u prevodu,nisam sanjala nista!!! Nisam skoro ni spavala....
![]()