SANJAO SAM NOCAS....

Ne mogu vam opisati kao ronim sa nekim ljudima kojih se ni ne secam ali nekako znam da su mi prijatelji naidjemo na neki brod i oko njega neki likovi rone isto i jedan vikne eno ih oni prave neko zlo nesto u tom smislu vise se ni ne secam razjurimo bandu jedna njihova dobra riba ostane i sve planove oda placuci dok je ovi moji smiruju i govore da je ok da je nece povrediti i da je od sada sa nama ali ja ih nisam slusao gledao sam ka obali odjednom neke eksplozije koje raznose kopno i bacaju kamenje u more vice neko bezi da ne pogines od toga se lako gine a ja kao ocaran plutam u mestu i pazljivo posmatram sta se desava nakon svake eksplozije kamenje leti visoko i pada u okean sve blizu mene ali ni jedan da me dotakne i dalje posmatram i onda kad mi je 3,4 komada palo jako blizu pored glave odlucim da se pomerim alil nisam skontao sto su raznosili niti sta su trzili uopste.I da odjednom okean prelepo cist bistar dubok pun svakojakih zanimljivosti koje mozes da vidis i bez zaranjanja plivam i uzivam u svakom pokretu i vidim delfine oko nas koji se igraju i posmatraju nas i mene narocito kao da me razumeju jedan je cak skoro patrcao na perajima pa smo svi bili zadivljeni i onda cudo izranja devojka lepa kao san koja me podseca na jednu ribu sa faksa inace moja drugarica koja mi se svidjala
gola potpuno posle je nosila nesto poput tangi i ja i ona se kao zabavljamo dolaze drugi tipovi da je muvaju ali ona je stalno samnom i smeje se ali nesto jako cudno kao da smo se negde vec upoznali.I tako vise se ni ne secam kako se san zavrsio probudio me komsijski vucijak crko gladan kakav je.Voleo bih opet to da sanjam jako mi je bilo lepo.

Back