SANJAO SAM NOCAS....

Sanjala sam jednu ženu... Kako je živa... i zdrava... onakva kakvu je nikad nisam videla ni upoznala...
Od osam sam budna, a još me drže utisci...
U snu mi je bilo istovremeno i lepo i mučno. Pomislila sam u sebi: kako ću samo da plačem kad odem odavde! I tu sam se probudila...

A jedan kolega mi poslao poruku u toku noći kako je sanjao svog bivšeg... :)
Znam ja koje su to noćne more...

Pre neko veče sanjala sam Lečića. To baš fino bilo. :)

Jednom sam sanjala kako se nalazim na sred neke ogromne poljane, kraj joj ne vidim, i kako trčim kroz travu, visine do mojih kolena, one ''avgustovske'' zelenožute boje... I odjednom vidim nekog psa kako mirno stoji, okrenem se i vratim natrag...
Nekoliko nedelja potom pronađem neki sanovnik kod drugarice. Pročitam da je - pas čuvar između dva sveta.
I kažem sebi: U, jbt, gde si ti, M, zakasala... :D

Neki snovi mi se ponavljaju.
Tako, dešava mi se da sanjam neko dete kako mu pomažem. I ono što jedino znam i ostane mi iz sna: to je OGROMNA, NEOPISIVA, FANTASTIČNA ljubav koju osećam prema tom nekom. Nikad na javi tako nešto nisam iskusila.
Možda, kad budem imala svoju.

Da li ste nekada imali lucidne snove? Kada znate da spavate i onda mozete nesto da promenite ili kontrolisete? Ja sam skoro sanjala da se moj bivsi decko smuvao s mojom najboljom drugaricom. I ja ih gledam i kazem- On stize u petak a danas je utorak to znaci da ja sanjam tako da me bas briga, neka ih, nek im je sa srecom :)

Da li ste nekada imali lucidne snove? Kada znate da spavate i onda mozete nesto da promenite ili kontrolisete? Ja sam skoro sanjala da se moj bivsi decko smuvao s mojom najboljom drugaricom. I ja ih gledam i kazem- On stize u petak a danas je utorak to znaci da ja sanjam tako da me bas briga, neka ih, nek im je sa srecom :)

Da. Retko kad ne mogu da iskontrolišem svoje snove. Uglavnom se setim u snu da ja to sanjam... i onda po tvom principu ''ma baš me briga''... :)

Back