SANJAO SAM NOCAS....

Mrzim svoje snove:

Imam leukemiju, pa me poslali na Zlatibor, a Zlatibor je neka mala shumica sa milion nekih maleckih putica..... I tu me jure dva hip-hop crnca, hoce da me ubiju... a stalno mi pucaju u ledja... Krvarim, opipavam krv, ali je ne vidim... Iz kichme izbacujem(ni sama ne znam kako) chaure od metaka.... Bezim stalno od njih, boli me desni kuk i rane... Osecam kako mi ponestaje krvi... Prilazim nekom autu da se sakrijem, a iz retrovizora se pojavljuje ruka da me udavi... Bezim, a taj neko me hvata za noge, kako bi me sapleo i udavio.. Nekako se izvuchem i krenem ka autobusu, otvore se vrata, ali ne mogu da udjem, svi ulaze, a ja stojim u mestu, iako zelim da se pomerim, ne mogu.... Tu me sustizu i crnci i onaj iz retrovizora, sekund je falio da me ubiju i ja se probudih....

I sad ne mogu da prestanem da drhtim.... Oh, Boze!

sedim pored kamina, mazim neke male mace...onda se pojavi on i mi se penjemo uz neke stepenice na kojima su poredjane neke stvari, tipa na sred stepenica se nalazi klavir ili tako nešto i onda iz njegove kičme počne da izlazi nešto što izgleda kao ono iz spota shism od toola...onda se tu prekine i ja spavam u staklenom kovčegu(ovo je inače nešto što skoro svake večeri sanjam)....i tako. :roll:

uf... bila sam u nekoj mrachnoj zgradi sa ortakinjama negde blizu zelenjaka i trazile smo neke stare stvari od nekih ljudi a slichan san sam vec jednom imala... mada chesto mi se ponavljaju snovi....
e da,bila je noc i provaljivali smo u te stanove...

Sinoc je bio jedan od najgorih koje sam ikada imala: Neki kreten napao mog dragog, pa se oni tu biju, pesnice sevaju... krv pljushti... a meni od besa porastu ooooooogromne kandze... Krenem da zabodem onog mamlaza, a promashim i ogrebem moju ljubav... i tako nekoliko puta... Osecala sam se tako odvratno... Umesto da pomognem, ja sam ga sluchajno mashila sve vreme i grebala :(

Back