topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
Sanjala sam jedan mali deo moje svadbe, do poslednjeg trenutka nije se znalo za koga se udajem a to mi nije ni bilo vazno, a onda u zadnjem trenutku udajem se za devojku, crna, visoka, mrsava, nikad je do sad nisam videla, ne bas mnogo mrsava. U centru paznje u snu mi je bio WC cucavac ali cist jer non stop ide voda u njega cista. Tu se stvara guzva ispred WC a posle vencanja. Onda, razilaze se gosti, i ja ugledam Igora i pomislim mogla sam se za njega udati, ali onda odmah pomislim ovako je mnogo bolje, a vidim i on izgleda zadovoljno.Mlada odmah kupila, nevezano za taj WC i nosi u kesi sundjere za ciscenje.Tom braku kao, drugi nalaze zamerku malu zato sto je ona izbeglica sa Kosova.
Onda se prebacujem na drugi deo sna koji nije tako jasan, radi se o tome da se nalazim u nekim dogadjanjima sa nekim idealnim, kao, deckom, medjutim, to je idealno samo u snu, ovako kako mi se cini, tu nije nista idealno kod njega, radilo se i o kradji para iz novcanika, kao, svi kradu, to je kao neka igra, radilo se i o nekim zelenim travnatim brdascima po kojima se kite neke tezge i terase za Novu godinu, a jasno se secam jedino da su na kraju zaboravljene da se okite dve velike lepe jelke koje sam inace ja i ta moja ekipa samo trebali da okitimo i tad sam se probudila.
Onda se prebacujem na drugi deo sna koji nije tako jasan, radi se o tome da se nalazim u nekim dogadjanjima sa nekim idealnim, kao, deckom, medjutim, to je idealno samo u snu, ovako kako mi se cini, tu nije nista idealno kod njega, radilo se i o kradji para iz novcanika, kao, svi kradu, to je kao neka igra, radilo se i o nekim zelenim travnatim brdascima po kojima se kite neke tezge i terase za Novu godinu, a jasno se secam jedino da su na kraju zaboravljene da se okite dve velike lepe jelke koje sam inace ja i ta moja ekipa samo trebali da okitimo i tad sam se probudila.