SANJAO SAM NOCAS....

Sanjala sam jedan mali deo moje svadbe, do poslednjeg trenutka nije se znalo za koga se udajem a to mi nije ni bilo vazno, a onda u zadnjem trenutku udajem se za devojku, crna, visoka, mrsava, nikad je do sad nisam videla, ne bas mnogo mrsava. U centru paznje u snu mi je bio WC cucavac ali cist jer non stop ide voda u njega cista. Tu se stvara guzva ispred WC a posle vencanja. Onda, razilaze se gosti, i ja ugledam Igora i pomislim mogla sam se za njega udati, ali onda odmah pomislim ovako je mnogo bolje, a vidim i on izgleda zadovoljno.Mlada odmah kupila, nevezano za taj WC i nosi u kesi sundjere za ciscenje.Tom braku kao, drugi nalaze zamerku malu zato sto je ona izbeglica sa Kosova.

Onda se prebacujem na drugi deo sna koji nije tako jasan, radi se o tome da se nalazim u nekim dogadjanjima sa nekim idealnim, kao, deckom, medjutim, to je idealno samo u snu, ovako kako mi se cini, tu nije nista idealno kod njega, radilo se i o kradji para iz novcanika, kao, svi kradu, to je kao neka igra, radilo se i o nekim zelenim travnatim brdascima po kojima se kite neke tezge i terase za Novu godinu, a jasno se secam jedino da su na kraju zaboravljene da se okite dve velike lepe jelke koje sam inace ja i ta moja ekipa samo trebali da okitimo i tad sam se probudila.

Сањао сам неке ликове са шеширима(без фаца)...после смо седели и пили неко пиво(ваљда пиво)...нисам имао да платим па сам за казну још морао да пијем...тешко ми је пало :roll: :roll:

8-)

Ja uglavnom sanjam cudne snove.......neke crkve,groblja,dvorce,to nikad nisu zastrasujuci snovi,ali su veoma cudni.Sve mi se to uglavnom vrti,znaci uvek isti simboli samo sto su snovi naravno razliciti.Prosle noci sam sanjala kako se kao setam pored nekog velikog jezera,i odjednom sam se nasla na nekom brdu gde je bilo mnogo hladno i ja sam pokusala da udjem u neku tvrdjavu na tom istom brdu,ali nikako da otvorim vrata,i tako sam ocajnicki pokusavala da ih otvorim,ali nisam mogla....stavrno mi moji snovi nisu jasni.

Back