Snezna_kraljica
Domaćin
- Poruka
- 3.730
Ja sam sanjala neke Poljake u krevetu i neku ukrajinsku pesmu :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

POP Mare:Ja mnogo retko sanjam pa na zalost na ovoj temi nemam sta da kazem![]()

Lilu:A ja sam nocas sanjala krv... Svoju krv... Jarko crvenu...

U sanovniku piše sledeće videti svoju krv znači: dobar znak za sve što preduzmeš!Lilu:A ja sam nocas sanjala krv... Svoju krv... Jarko crvenu...
antihrista:pokusaj bez lekova. izbaci veceru, ne gledaj teske filmove, ukljuci laganu muziku i citaj nesto pred spavanje.opterecen si.....
werk@:U sanovniku piše sledeće videti svoju krv znači: dobar znak za sve što preduzmeš!Lilu:A ja sam nocas sanjala krv... Svoju krv... Jarko crvenu...
Pozdrav!
Ja sam večiti optimista i kažem: Dobro je!Lilu:Pfffffffffff ajde dogovorite se. Jel dobro ili ne valja?
kada ti se budu izdesavale neke stvari u skorije vreme a ti nam reci na pp da l su bile dobre ili losije!Lilu:e pa onda da verujem![]()
gresis tudja krv kazu nije dobra u snu, kad sanjas svoju velika radost!naturaly:werk@:U sanovniku piše sledeće videti svoju krv znači: dobar znak za sve što preduzmeš!Lilu:A ja sam nocas sanjala krv... Svoju krv... Jarko crvenu...
Pozdrav!
los ti sanovnik...
krv da, ali ne valja videti svoju!!!
los predosecaj imas za neka buduca desavanja!!!
antihrista:gresis tudja krv kazu nije dobra u snu, kad sanjas svoju velika radost!naturaly:werk@:U sanovniku piše sledeće videti svoju krv znači: dobar znak za sve što preduzmeš!Lilu:A ja sam nocas sanjala krv... Svoju krv... Jarko crvenu...
Pozdrav!
los ti sanovnik...
krv da, ali ne valja videti svoju!!!
los predosecaj imas za neka buduca desavanja!!!
a prirodna-i sve jednom prodje, tako da ti koji su ti dali takav savet nisu se bas potrudili da ti pomognu....