SANJAO SAM NOCAS....

kakav povratak Amfib

ne secam se bilo je dinamicno.....bogoslovski internat :shock: i ne znam zasto sam bila gola...ili samo gologuza...i sakrila sam se u sobu kod bogosl. studentkinja.....moguce da ih je bilo pet...samo dok ode milicija...ili petougaona soba???
valjda?????
neki moj bogoslovski internat a ne pravi
da li sam se umotala peskirom onda
ebiga

eto mi teme .... ljudi ja imam noćne more --- dakle ne horor film --- nego uobičajene stvari koje me noću muče ,,,recimo --inače treniram odbojku ;;; a noćas sanjam kako se negde tu --pitaj boga gde -- našo ronaldo i nabacuje mi gumenu loptu za smeč ,,, a ja skačem ,,kad nešto neće noge da se odvoje od zemlje ,,, dižem ruke iz sve snage idem na loptu ---promašujem --- amaterski promašaj ,,, e probudila sam se znojava i totalno bez snage ---- i da baš mi bila gotivna ona scena sa ronaldom --- ma ,,,razmenili smo par onih pogleda 8)

naturaly:
werk@:
Lilu:
A ja sam nocas sanjala krv... Svoju krv... Jarko crvenu...
U sanovniku piše sledeće videti svoju krv znači: dobar znak za sve što preduzmeš!
Pozdrav!

los ti sanovnik...
krv da, ali ne valja videti svoju!!!
los predosecaj imas za neka buduca desavanja!!!
gresis tudja krv kazu nije dobra u snu, kad sanjas svoju velika radost!
a prirodna-i sve jednom prodje, tako da ti koji su ti dali takav savet nisu se bas potrudili da ti pomognu....

antihrista:
naturaly:
werk@:
Lilu:
A ja sam nocas sanjala krv... Svoju krv... Jarko crvenu...
U sanovniku piše sledeće videti svoju krv znači: dobar znak za sve što preduzmeš!
Pozdrav!

los ti sanovnik...
krv da, ali ne valja videti svoju!!!
los predosecaj imas za neka buduca desavanja!!!
gresis tudja krv kazu nije dobra u snu, kad sanjas svoju velika radost!
a prirodna-i sve jednom prodje, tako da ti koji su ti dali takav savet nisu se bas potrudili da ti pomognu....

veruj mi nisu to neki tamo levi ljudi
nego mene malo mrzi da pisem sta su sve rekli
a i dalje mislim da svoju krv ne valja sanjati...
mada je to u principu sve do individue

Sanjao sam da sam u selu u kući mog pokojnog dede i da me sa svih strana napadaju medvedi...ogromni,zli...a mrkli je mrak.
Kuća stara,trošna,nijedna budjava vrata ne mogu da se zaključaju,ni jedan prozor nema stakla...a oni navalili sa svih strana.
Strašno,trči sa jednog kraja kuće na drugi,zakucavaj vrata,nabacuj stolove i ormane na prozore,ma čista paranoja...probudio sam se umorniji nego kad sam legao...brrrrrrr,fuj.

Back