SANJAO SAM NOCAS....

Vragolasta Amfibija:
jao sto sam ja nesto lepo sanjala..... :oops:

Ma priznaj......
slana-torta.jpg

Lanfear:
A ja sam nervozna i nadrndana kada sanjam bijele rade. Ne znam zashto. Mozda zato shto isti san sanjam vec godinama, na svakih mjesec-dva?
Mislim da sam prolupala.

Pa možda bi trebalo da odeš na mesto gde si ih videla u snu, ili gde rastu bele rade... Ako se nečim ne iznenadiš, onda ih čupaj dokle god ih ima u blizini :wink:

majcheki:
Lanfear:
A ja sam nervozna i nadrndana kada sanjam bijele rade. Ne znam zashto. Mozda zato shto isti san sanjam vec godinama, na svakih mjesec-dva?
Mislim da sam prolupala.

Pa možda bi trebalo da odeš na mesto gde si ih videla u snu, ili gde rastu bele rade... Ako se nečim ne iznenadiš, onda ih čupaj dokle god ih ima u blizini :wink:
:P Dooobra ideja :wink:

majcheki:
Lanfear:
Mislim da sam prolupala.

можда си у детињству доживела нешто јако лоше што си потиснула, а да си била у окружењу где су расле беле раде, па су ти оне остале као нешто што ти изазива мучнину.а то што тај сан тако често сањаш може да значи твоју потребу да се тог лошег искуства ослободиш.

Back