V
Vragolasta Amfibija
Gost
jao sto sam ja nesto lepo sanjala.....
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
Vragolasta Amfibija:jao sto sam ja nesto lepo sanjala.....ops:
ops: 
Vragolasta Amfibija:priznajemops:
a nisam jos doruckovala...dobro joutro sheceru !![]()

majcheki:Sanjala sam kako umire neko, vrlo drag i celo jutro sasm nervozna i nadrndana![]()
![]()

lav607:majcheki:Sanjala sam kako umire neko, vrlo drag i celo jutro sasm nervozna i nadrndana![]()
![]()
Ma dobro sam ne brini........![]()
drago mi je da te čujemLanfear:A ja sam nervozna i nadrndana kada sanjam bijele rade. Ne znam zashto. Mozda zato shto isti san sanjam vec godinama, na svakih mjesec-dva?
Mislim da sam prolupala.
majcheki:Lanfear:A ja sam nervozna i nadrndana kada sanjam bijele rade. Ne znam zashto. Mozda zato shto isti san sanjam vec godinama, na svakih mjesec-dva?
Mislim da sam prolupala.
Pa možda bi trebalo da odeš na mesto gde si ih videla u snu, ili gde rastu bele rade... Ako se nečim ne iznenadiš, onda ih čupaj dokle god ih ima u blizini :wink:
Dooobra ideja :wink: majcheki:lav607:majcheki:Sanjala sam kako umire neko, vrlo drag i celo jutro sasm nervozna i nadrndana![]()
![]()
Ma dobro sam ne brini........![]()
![]()
![]()
drago mi je da te čujem
ops: .......a ono.......
:wink:
kuma ide li tamo
можда си у детињству доживела нешто јако лоше што си потиснула, а да си била у окружењу где су расле беле раде, па су ти оне остале као нешто што ти изазива мучнину.а то што тај сан тако често сањаш може да значи твоју потребу да се тог лошег искуства ослободиш.majcheki:Lanfear:A ja sam nervozna i nadrndana kada sanjam bijele rade. Ne znam zashto. Mozda zato shto isti san sanjam vec godinama, na svakih mjesec-dva?
Mislim da sam prolupala.
Pa možda bi trebalo da odeš na mesto gde si ih videla u snu, ili gde rastu bele rade... Ako se nečim ne iznenadiš, onda ih čupaj dokle god ih ima u blizini :wink:
guda:Cao drugara ono
![]()
kuma ide li tamo
![]()
![]()
![]()
ops: :wink:
Auuuuu...
opet se nije umio!guda:Auuuuu...
pa stvarno si buranija - zelen, dobar i neiskvaren... i ne umes da citas - opet
![]()
![]()