Sanader je *****?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Parkeriss

Aktivan član
Poruka
1.197
Ivo je gej?

Hrvatski mediji već godinama bruje o navodnojhomoseksualnoj prošlosti Iva Sanadera, poznati voditelj Aleksandar Stanković javno mu postavio pitanje da li je *****

Osim ekskluzivnog otkrića našeg lista da Ivo Sanader ima sidu, koje je žestoko podiglo prašinu u susednoj državi, uveliko se šuška da je bivši hrvatski premijer ovu opaku bolest „zaradio“ družeći se s muškarcima daleko mlađim od njega!
Među prvima na Sanaderovu gej orijentaciju aludirao je novinar Večernjeg lista Arsen Oremović. Samo zbog jedne rečenice u kojoj je nagovestio da premijer voli muškarce u svojoj kolumni pod nazivom „Ta divna stvorenja“, Oremović je ekspresno dobio otkaz.
„Zamislite da Sanader ponovo osvoji vladu, pa jako zahvali na potpori svom dečku“, napisao je Oremović 6. marta 2007, nakon čega je ostao bez posla.
Jedini ko se odvažio da otvoreno pita premijera da li je gej jeste voditelj emisije „Nedeljom u dva“ Aleksandar Stanković. Na pitanje:“Jeste li vi *****, gospodine Sanader?“, tadašnji premijer je zamucao!
- Pa, znate, ja nisam, ali ne smemo nikoga napadati ako nije onakav kakvi smo mi - prilično nemušto je odgovorio Sanader, imajući u vidu njegove retoričke sposobnosti. Mnogima nije promaklo da nije odlučno negirao da ne pripada svetu homoseksualaca. U prilog tome ide i informacija objavljena na jednom hrvatskom sajtu da su se unutar HDZ detalji iz Sanaderovog privatnog života koristili kao pouzdano sredstvo u eliminisanju nepodobnih stranačkih kolega.
Krajem devedesetih nekoliko Sanaderovih oponenata udružilo se u „prokazivanju“ njegovih seksualnih sklonosti tadašnjem šefu stranke, pokojnom Franji Tuđmanu. Za to im je poslužio video-snimak Sanadera i jednog mladog zagrebačkog homoseksualca, nakon zajednički provedene noći u zagrebačkom hotelu „Šeraton“. Snimak je, navodno, videlo i nekoliko stranih novinara, dok replike kompromitujućeg snimka poseduje nekoliko osoba iz političkog života i obaveštajnog miljea.
Podsetimo, informacija da je bivši hrvatski premijer opasno oboleo i dalje je strogo čuvana tajna koja se od tamošnje javnosti veoma brižljivo krije. Upravo je ova opaka bolest uzrok teškog zapaljenje pluća.
Da je Sanader i u vladi imao društvo za ovakve sklonosti potvrđuju i mnogobrojni komentari Hrvata na tamošnjim forumima, na kojima više nego jasno i ministra spoljnih poslova Gordana Jandrokovića označavaju kao homoseksualca. Jedan od razloga za to je i činjenica da se hrvatski šef diplomatije hvalio kako ima pristup Sanaderovim VIP prostorijama.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top