Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 12.190
Nacionalni romanticizam na djelu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacionalni romanticizam na djelu.
Pa da, mađarska većina.
Sta bi sa granicom na Dunavu? Vidim na google maps da su promenili linije,sada su isprekidane. Liberland i dalje visi? Sta sa Vukovarskom adom,Tadic vam je to prepustio a sa nase je strane. Granica je sredina Dunava,sredina plovnog puta.Većinom pogrešno.
Istočni dijelovi Istre pripadali su Kraljevini Hrvatskoj do 12. stoljeća.
Međimurje je stoljećima mijenjalo pripadnost i malo je ulazilo u sastav Hrvatske, malo u sastav Ugarske. Ti se referiraš samo na posljednje stanje netom prije stvaranja Kraljevine Jugoslavije.
Baranja nije bila nikada dijelom Hrvatske.
Linije su na Googleu isprekidane zadnjih 15-tak godina. Nisi pratio? Područje Liberlanda nije hrvatsko. To je vaše, srpsko. Naš teritorij je preko Dunava.Sta bi sa granicom na Dunavu? Vidim na google maps da su promenili linije,sada su isprekidane. Liberland i dalje visi? Sta sa Vukovarskom adom,Tadic vam je to prepustio a sa nase je strane. Granica je sredina Dunava,sredina plovnog puta.
Do sada je zapad uvek radio postepeno, kontrolisani haos i sukobi.Прво ће да оде Рашка..
Војводина знатно касније јер тешко је искоренити Босанца,Чувара Србства..
Он се ту примио,тако да ће морати да се пронађу,,ископају горе суви Дијаманти да би ти то узео под своје.
Sta cete sa vasim teritorijem? Posto je google centrala za regiju u Zagrebu,dugo je ta linija bila puna i npr. Kendjija kad kliknes pisalo je Hrvatska sada vise ne. Neko im je skrenuo paznju da se to ispravi. Jer ako su granice iz SFRJ onda je to Srbija.Linije su na Googleu isprekidane zadnjih 15-tak godina. Nisi pratio? Područje Liberlanda nije hrvatsko. To je vaše, srpsko. Naš teritorij je preko Dunava.
Prema granicama iz SFRJ, to je Hrvatska. Imao sam priliku, ne mogu reći i zadovoljstvo, pregledavati gomilu školskih karata iz geografije za rashod, koje su bile pohabane od korištenja i starosti. Sve su bile tiskane još tamo za vrijeme nesretne Jugoslavije. Na svakoj od njih su bile ucrtane granice SR Hrvatske onakve kakvima ih mi priznajemo.Sta cete sa vasim teritorijem? Posto je google centrala za regiju u Zagrebu,dugo je ta linija bila puna i npr. Kendjija kad kliknes pisalo je Hrvatska sada vise ne. Neko im je skrenuo paznju da se to ispravi. Jer ako su granice iz SFRJ onda je to Srbija.
. Voleo bih da vidim te karte gde je ta Hrvatska na Backoj strani Dunava? Nikada ih nisam video. Doduse nisam video ni Baranju nikada pre SFRJ kao deo Hrvatske ali kao deo Vojvodine ima dosta dokaza,izmedju ostalog i na grbu u vidu jagnjeta.Prema granicama iz SFRJ, to je Hrvatska. Imao sam priliku, ne mogu reći i zadovoljstvo, pregledavati gomilu školskih karata iz geografije za rashod, koje su bile pohabane od korištenja i starosti. Sve su bile tiskane još tamo za vrijeme nesretne Jugoslavije. Na svakoj od njih su bile ucrtane granice SR Hrvatske onakve kakvima ih mi priznajemo.
Kako, što ćemo? Prije ili kasnije Hrvatska će podnijeti tužbu i tražiti arbitražu pred mjerodavnom međunarodnom sudskom instancom. Šanse se vam gotovo nikakve s pravne strane da nas onemogućite u uživanju našeg teritorija na istočnoj strani Dunava.
granice sfrj... titinePrema granicama iz SFRJ, to je Hrvatska. Imao sam priliku, ne mogu reći i zadovoljstvo, pregledavati gomilu školskih karata iz geografije za rashod, koje su bile pohabane od korištenja i starosti. Sve su bile tiskane još tamo za vrijeme nesretne Jugoslavije. Na svakoj od njih su bile ucrtane granice SR Hrvatske onakve kakvima ih mi priznajemo.
Kako, što ćemo? Prije ili kasnije Hrvatska će podnijeti tužbu i tražiti arbitražu pred mjerodavnom međunarodnom sudskom instancom. Šanse se vam gotovo nikakve s pravne strane da nas onemogućite u uživanju našeg teritorija na istočnoj strani Dunava.
Možeš se ti nadati čemu hoćeš, ali međunarodno pravo je na našoj strani. Vaš je problem što se time ne bavite. Hrvatska se neće nikada odreći svoje teritorije s istočne obale Dunava. Samo čekamo pravu priliku da pokrenemo to pitanje.. Voleo bih da vidim te karte gde je ta Hrvatska na Backoj strani Dunava? Nikada ih nisam video. Doduse nisam video ni Baranju nikada pre SFRJ kao deo Hrvatske ali kao deo Vojvodine ima dosta dokaza,izmedju ostalog i na grbu u vidu jagnjeta.
Nadam se da cete tuziti Srbiju i proci kao kod Piranskog zaliva.Mozda Vojvodina vrati Baranju,mada ne verujem da ce se tuzba ikada podignuti,ovde se niko time ne bavi a i tamo ne vidim raspolozenje da se cacka to pitanje.
Potpuna ignorantska zabluda da su to bile nekakve nove Titove granice. Većina granica između svih republika su stare, povijesne granice od kojih su neke starije od 1000 godina, kao primjerice granica između Hrvatske i Slovenije. Bosna i Hercegovina većinom ima granice Bosanskog pašaluka, hrvatske granice su različite starosti. Granica Dalmacije s izuzetkom izgubljene Boke kotorske datira iz 1718. godine. Granica u Slavoniji je na sjeveru i jugu iz 1699. godine, a prema istoku je, kao i na primjeru Dalmacije, učinjena šteta na hrvatski račun, time što joj je oduzet Istočni Srijem. Zapadnu granicu sam već spomenuo, ta je najstarija uopće na ovim prostorima. Granice Crne Gore su se promijenile 1913. godine dodatkom južnog Sandžaka i još nekih manjih teritorija te Boke kotorske 1918. godine, a ostatak granica je od ranije. Slovenija je izgubila dio svojih pokrajina, ali one koje su zadržane većinom prate stare granice. Srbija ima granicu iz 1912. godine plus Vojvodinu, minus Kosovo i Makedoniju.granice sfrj... titine
po titu je 1945 vaskrsla opet autonomija vojvodine ali ya rayliku od one srpske autonomije pod austrougarskom , ova je bila autonomija pod srbijom .
dzukela aldno ponistio odluku veleike skupstine iz 1918 , i srpsku volju naroda sa severa srbije da se prisajedini svojoj matici srbiji jer ne postoje rayloyi ya psotjanjem dotadasnje SRPSKE AUTONOMIJE u sklopu autrougarske kolonijalisticke imperije, jer je ta austrogarska nestala iraspala se...
dakel on opet nametnuo autonomiju ali ovaj put ne srpsku no autonomiju od srba ...
Potpuna ignorantska zabluda da su to bile nekakve nove Titove granice. Većina granica između svih republika su stare, povijesne granice od kojih su neke starije od 1000 godina, kao primjerice granica između Hrvatske i Slovenije. Bosna i Hercegovina većinom ima granice Bosanskog pašaluka, hrvatske granice su različite starosti. Granica Dalmacije s izuzetkom izgubljene Boke kotorske datira iz 1718. godine. Granica u Slavoniji je na sjeveru i jugu iz 1699. godine, a prema istoku je, kao i na primjeru Dalmacije, učinjena šteta na hrvatski račun, time što joj je oduzet Istočni Srijem. Zapadnu granicu sam već spomenuo, ta je najstarija uopće na ovim prostorima. Granice Crne Gore su se promijenile 1913. godine dodatkom južnog Sandžaka i još nekih manjih teritorija. Slovenija je izgubila dio svojih pokrajina, ali one koje su zadržane većinom prate stare granice. Srbija ima granicu iz 1912. godine plus Vojvodinu, minus Kosovo i Makedoniju.
U Vojvodini su Srbi 1918. godine činili tek relativnu većinu. Godine 1945. su stali nešto bolje, ali i dalje nisu imali apsolutnu većinu. Također, Vojvodina nikada prije 1918. godine nije pripadala Srbiji. Ujedno, razina kulture, obrazovanja, pismenosti, društvene razvijenosti je bila daleko, daleko viša nego u ostatku Srbije. Po svemu tome zaslužila je autonomiju.
Samo se nastavi blamirati.
Каква расскош аргумената.Samo se nastavi blamirati.
Bajke su na drugom spratu, lijevo.Prema granicama iz SFRJ, to je Hrvatska. Imao sam priliku, ne mogu reći i zadovoljstvo, pregledavati gomilu školskih karata iz geografije za rashod, koje su bile pohabane od korištenja i starosti. Sve su bile tiskane još tamo za vrijeme nesretne Jugoslavije. Na svakoj od njih su bile ucrtane granice SR Hrvatske onakve kakvima ih mi priznajemo.
Emoji ti je jedini odgovor, jer drugi nemaš.
Srećom, ti nisi sudac meritoran po tom pitanju.Bajke su na drugom spratu, lijevo.
Srećom ni ti se ne pitaš.Srećom, ti nisi sudac meritoran po tom pitanju.
Točno, ali za razliku od tebe, ja uopće ne želim da me se pita u vezi toga. To je ključna razlika.Srećom ni ti se ne pitaš.
Neće ni mene pitati.Niti se zanosim da je to nešto o čemu ću ja odlučivati. Samo neće ni Hrvatska.Točno, ali za razliku od tebe, ja uopće ne želim da me se pita u vezi toga. To je ključna razlika.
Ne u Sremu i južnom BanatuPa da, mađarska većina.
Pa, napad na Ustav Srbije je napad na državu, nije to pravo izbora nego napad na Ustavom utvrdjen sistem koji se brani po zakonu, ako javno tužilaštvo radi po zakonu ako ne onda se smenjuju tužioci.Ustav protivustavan Mogu li ovi autonomaši naći nekog pametnog i normalnog da ih predstavlja? Sa Čankom i ekipicom im baš i ne ide.