Sanader ima sidu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nazalost, nije dovrsio posao do kraja...
demokratska, sloboidna (koliko je to moguce) Hrvatska
(prije nego srpski patrioti ovo napisano pogresno (proizvoljno) interpretiraju mislim

nijer nista protiv Srba
a boli me briga u stvari za one koji ne razumiju...

и ја сам био за слобоидну Хрватску ,драго ми је да си и ти схватила да је то једини прави пут

Što da se trudimo da budemo ljudi kad se ova bratija oko nas uopšte ne trudi i uvek im uspeva da budu neljudi?...jedini razlog za takvu glupost je da omogućimo da jednog dana ponove zločine nad našim narodom.

Glavno da "mi Srbi" ( neki od Srba) nikad nismo pocinili ni jedan zlocin.:dash:

Dosta sa generalizacijama, dosta sa kopanjem po starim ranama, to moze da vodi samo u nove ratove.

Vidi,ženama je lako...ako ti se ne sviđa da budeš Srpkinja,udaš se za nekog od pripadnika ove profašističke i koljačke bratije i završila si posao.

Ja sam prvo ljudsko bice, pa sam onda Srpkinja. Nemam problem sa svojim identitetom, niti mislim da se udajom menja. Problem imam sa primitivcima i zlim ljudima, bez obzira na veru, naciju i rasu. Znaci, bas me briga da li si i ti Srbin, dovoljno mi je da vidim sta pises i da se zgrozim. Mrzis zene, mrzis Hrvate...:dash::dash::dash:

Što da se trudimo da budemo ljudi kad se ova bratija oko nas uopšte ne trudi i uvek im uspeva da budu neljudi?...jedini razlog za takvu glupost je da omogućimo da jednog dana ponove zločine nad našim narodom.
Evo malo o njihovoj ljudskosti.73% Srba ubijeih u Bosni su bili civili.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10866648&postcount=1

naravno, istina...:hahaha:
samo jos reci na koju od organizacija se pozivas .. mislim od srpskih zrtvoslovnih...:hahaha:
sramota je to sto radite, ti i tebi slicni (vecina na ovom forumu) od srpskih zrtava...
zloupotrebljavate, manipulirate, lazete...
necijenite vlastitew zrtve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back