Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Jel' ti mislish da se to objavljuje u "ozbiljnim" novinama ???
Kada im je Tudjman rikn'o isto je bilo![]()
Naravno da se ne objavljuje pošto tema sama po sebi nije ozbiljna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' ti mislish da se to objavljuje u "ozbiljnim" novinama ???
Kada im je Tudjman rikn'o isto je bilo![]()
Naravno da se ne objavljuje pošto tema sama po sebi nije ozbiljna.

Analni sex ne mora da upražnjava samo sa muškarcem mada očigledno ti to znaš bolje od mene pa neću da se upuštam u polemiku![]()
Iskoristila si "funkciju" do maksimuma za "to"![]()
Nadam se da će biti usvojen moj predlog da se stari forumaši menjaju na mestu moderatora svaka tri meseca. Ih, kako bih to volela, ne možeš da zamisliš.![]()

Da se ponovo vratish na "funkciju" ?
Otkud ti takva ideja??Ko ti je od ''starijih'' nešto skrivio?Nadam se da će biti usvojen moj predlog da se stari forumaši menjaju na mestu moderatora svaka tri meseca. Ih, kako bih to volela, ne možeš da zamisliš.![]()

Pustimo sada penzionere-moderatore i vratimo se ovoj gorucoj temi...
![]()

To ti je baš IN u poslednje vreme
Plašim se da bi se u tom slučaju najviše ti potresao ako ti državu vodi ***** a znamo da si alergičan na iste

pa tadic mozda nije *****, al drzavu vodi kao *****, sto mu dodje znaci isto ko da jeste![]()
sanader je kazu ***** , pa je hrvatsku doveo do bankrota. I Srbija je bankrotirala dal to znaci da je i tadic *****?![]()
![]()

Sve i da jeste - njegova stvarTo ti je baš IN u poslednje vreme
Plašim se da bi se u tom slučaju najviše ti potresao ako ti državu vodi ***** a znamo da si alergičan na iste
![]()
![]()

I šta je tu sada smešno, to što je čovek bolestan, sram te bilo, ko se iole pri zdravoj pameti tuđoj bolesti smeje.http://kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-26-08-2009/sanader-ima-sidu
One kojima je tur'o i koji su njemu turili , odma' u karantin tj. u rvacku skupshtinu
P.S
Jel' se Tadic vec izvinio ili ceka nalaze ???
P.S II
Budite pristojni u komentarima jer nije njima lako , a Boga mi ni njemu![]()
Kad vidim ovakve naslove, možda ipak nije toliko loš onaj Zakon u najavi...![]()

Pa svima je to jasno. Sanader je ***** i to nije nikakva tajna. Da ****** lakse dobiju SIDU i to nije tajna. Da su najcesce prvi zakovi SIDE prakticki "bezrazlozne" upale pluca i to nije tajna. I sve se uklapa i sada unatoc tome sto je na hrvatskim forumima bilo dovoljno puta naznaceno da ima SIDU ispada da nam tek to Srbi moraju reci. No da se Hrvate vec dugo pravi budalama a da se oni tako i ponasaju isto nije tajna. Na kraju ce ispasti da su Srbi zarazili Sanadera sto isto nije iskljuceno jer seks, homo ili hetero svejedno, ne pita za nacionalnost. Time se bave samo budale.