Šok otkriće: Dijana Hrka ima dvojnicu?

Inače je jako teško fotošopirati tako nešto. Je l moguće da ovo što čitam :roll: ja sam još luđa što i pokusavam izgleda, odustajem. Potpis.

2014 UKR Ko ne skače - Rus
2025 SER Ko ne skače - Ćaci

1763232084116.jpeg

2014 UKR Ko ne skače - Rus
2025 SER Ko ne skače - Ćaci

Pogledajte prilog 1817801
Je li, pratiš li najnovija dešavanja? Jesi video da Rusi finansiraju obojenu revoluciju u Srbiji preko NIS-a?

Na koju ćeš sad stranu, jado?! Sa predsednikom protiv Rusa, ili sa Rusima protiv predsednika? Je l’ počela guza da žvaće gaće?

Je li, pratiš li najnovija dešavanja? Jesi video da Rusi finansiraju obojenu revoluciju u Srbiji preko NIS-a?

Na koju ćeš sad stranu, jado?! Sa predsednikom protiv Rusa, ili sa Rusima protiv predsednika? Je l’ počela guza da žvaće gaće?
I zato jel, Amerika oduzima NIS Rysima, da ne finansira ove što ne znaju gde je firma.
Jel tako bude u zbiru?

Dobro, video sam snimak, jakna, cipele itd. I šta sad? Evo jednog objašnjenja. Neko je, da bi napravio slučaj obukao dvojnicu stavio u kolica, drugi auto i slikao bez znanja Dijane. Realno da su ozbiljne službe stvarno htele da poture dvojnika iz nekog razloga da li bi prevideli tako grubu grešku kao što su jakna i cipele. Apelujem da Dijana prekine štrajk gladju pre svega zbog njenog zdravlja, ali i zbog okolnih manipulacija.

Back