Sanader ima sidu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To vam ja govorim cilo vrime!!! Marketing čini čuda..

Znao sam da češ kad tad svratiti!!!!!:gace::gace::gace:

Nisam znao da je na slici Dalmacija.
3031_a.jpg

Ne znam ni jednog Hrvata koji je dobrovoljno ili na silu prešao u pravoslavlje,prosvetli me.Ja samo znam da ste vi katolički talibani i da toga kod vas nema.

a sto je sad s tobom...nesto si previse kontradiktoran...:)
ja isto nepoznam nijednog katolika koji je presao u pravoslavlje (iako, po meni, ne bas uzornoj vjernici je to jedna te ista vjera, krscanska), ali povijest je zapisala na trisuce katolickih vjernika koji su presli na pravoslavlje jer su Turci dozvoljvali pravoslavlje a progonili i unistavali katolicizam...vatikanski arhivi puni su odgovarajucih dokaza...a vama je seselj isprao mozak...
meni licno je svejedno, krscanin je krscanin...

a sto je sad s tobom...nesto si previse kontradiktoran...:)
ja isto nepoznam nijednog katolika koji je presao u pravoslavlje (iako, po meni, ne bas uzornoj vjernici je to jedna te ista vjera, krscanska), ali povijest je zapisala na trisuce katolickih vjernika koji su presli na pravoslavlje jer su Turci dozvoljvali pravoslavlje a progonili i unistavali katolicizam...vatikanski arhivi puni su odgovarajucih dokaza...a vama je seselj isprao mozak...
meni licno je svejedno, krscanin je krscanin...
I mi smo krivi što su Turci to radili?Da li bi bilo bolje da su vas terali da pređete u islam?

Jok,ne gledam ja na to samo na podmetačine koje serviraš u postovima.Napiši ko si,nemoj da lažeš,neće te niko kazniti zbog toga.A ako se stidiš,tvoj problem.:hahaha:

Da ne bi da ti i rodoslov odstampam?:zcepanje:

Ja nemam cega da se stidim, cela sramota je tvoja.

A ovo su vec oprobane fore i fazoni - ako branim prava LGBT populacije, garant sam lezbejka.

Ako kazem da je Split lep grad, mora da sam Hrvatica.

Ako kazem da se Srebrenica desila, onda sam balija.

Mis'im, s'a reci.:dash:

bitno je jedino da ti( i tebi slicni) saznas istinu...
to je u interesu oba naroda
samo tebi i tebi slicnima moralo bi se zakonski zabraniti interpretacija dokazane istine...
da netrujete i ne zagadujete okolinu...

da,da, trebalo bi slusati o srpskim zlocinima i agresiji, dakle o napuhanim propagandnim lazima :rtfm: odgovornost za zadnji rat u ex yu se u najmanju ruku moze podjeliti na jednake djelove i nikako drugacije. sve ostalo je plod tvoje maste i "slikom na sliku":bye:

"Prvo su došli da odvedu komuniste.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio komunist.
Onda su došli po članove sindikata.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio član sindikata.
Onda su došli po Jevreje i Rome.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio niti Jevrej niti Rom.
Onda su došli po homoseksualce.
Ali ja nisam protestovao, jer ja nisam bio homoseksualac.
Kada su na kraju došli po mene, nije bilo više nikoga ko bi mogao protestovati."

(Martin Niemuller, nemački antifašista i sveštenik koji je boravio u konc. logoru u Nemačkoj od 1937-1945)

Kada su na kraju došli po mene, nije bilo više nikoga ko bi mogao protestovati."

(Martin Niemuller, nemački antifašista i sveštenik koji je boravio u konc. logoru u Nemačkoj od 1937-1945)

u tom citatu fali momenat kada su dosli po srbe

I mi smo krivi što su Turci to radili?Da li bi bilo bolje da su vas terali da pređete u islam?

ne, niste vi krivi...i nebi bilo bolje da nas je jos vise preslo na islam...
ali zbog povijesnih dokazanih (a ne guslrskih) cinjenica smanjite malo retoriku o hrvatima kao pokatolicenim Srbima...u vlasdtitom interesu, da vas bilo tko uzme za ozbiljno...

:worth::worth::worth:
bona za citat...
ako patriote razumiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back