gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
To vam ja govorim cilo vrime!!! Marketing čini čuda..
Znao sam da češ kad tad svratiti!!!!!![]()
Nisam znao da je na slici Dalmacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To vam ja govorim cilo vrime!!! Marketing čini čuda..
Znao sam da češ kad tad svratiti!!!!!![]()
..cijena?..prava sitnica..
Nisam znao da je na slici Dalmacija.![]()
Ca je Londra kontra Splita grada.![]()
Reko' ja,lažna Srpkinja.

Ne znam ni jednog Hrvata koji je dobrovoljno ili na silu prešao u pravoslavlje,prosvetli me.Ja samo znam da ste vi katolički talibani i da toga kod vas nema.
a sto je sad s tobom...nesto si previse kontradiktoran...
ja isto nepoznam nijednog katolika koji je presao u pravoslavlje (iako, po meni, ne bas uzornoj vjernici je to jedna te ista vjera, krscanska), ali povijest je zapisala na trisuce katolickih vjernika koji su presli na pravoslavlje jer su Turci dozvoljvali pravoslavlje a progonili i unistavali katolicizam...vatikanski arhivi puni su odgovarajucih dokaza...a vama je seselj isprao mozak...
meni licno je svejedno, krscanin je krscanin...
Nema šta da se broji.Znala sam da ce se vec naci neko da mi broji krvna zrnca.![]()

Reko' ja,lažna Srpkinja.

I mi smo krivi što su Turci to radili?Da li bi bilo bolje da su vas terali da pređete u islam?a sto je sad s tobom...nesto si previse kontradiktoran...
ja isto nepoznam nijednog katolika koji je presao u pravoslavlje (iako, po meni, ne bas uzornoj vjernici je to jedna te ista vjera, krscanska), ali povijest je zapisala na trisuce katolickih vjernika koji su presli na pravoslavlje jer su Turci dozvoljvali pravoslavlje a progonili i unistavali katolicizam...vatikanski arhivi puni su odgovarajucih dokaza...a vama je seselj isprao mozak...
meni licno je svejedno, krscanin je krscanin...
Jok,ne gledam ja na to samo na podmetačine koje serviraš u postovima.Napiši ko si,nemoj da lažeš,neće te niko kazniti zbog toga.A ako se stidiš,tvoj problem.E, da te pitam da li i kod tebe vazi ono za procenat krvi kao u nazi Nemackoj?![]()

Jok,ne gledam ja na to samo na podmetačine koje serviraš u postovima.Napiši ko si,nemoj da lažeš,neće te niko kazniti zbog toga.A ako se stidiš,tvoj problem.![]()

bitno je jedino da ti( i tebi slicni) saznas istinu...
to je u interesu oba naroda
samo tebi i tebi slicnima moralo bi se zakonski zabraniti interpretacija dokazane istine...
da netrujete i ne zagadujete okolinu...
odgovornost za zadnji rat u ex yu se u najmanju ruku moze podjeliti na jednake djelove i nikako drugacije. sve ostalo je plod tvoje maste i "slikom na sliku"
Ma da,vidim prepuna je Dalmacija Srba.
"Prvo su došli da odvedu komuniste.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio komunist.
Onda su došli po članove sindikata.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio član sindikata.
Onda su došli po Jevreje i Rome.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio niti Jevrej niti Rom.
Onda su došli po homoseksualce.
Ali ja nisam protestovao, jer ja nisam bio homoseksualac.
Kada su na kraju došli po mene, nije bilo više nikoga ko bi mogao protestovati."
(Martin Niemuller, nemački antifašista i sveštenik koji je boravio u konc. logoru u Nemačkoj od 1937-1945)
I mi smo krivi što su Turci to radili?Da li bi bilo bolje da su vas terali da pređete u islam?
ne, niste vi krivi...i nebi bilo bolje da nas je jos vise preslo na islam...
ali zbog povijesnih dokazanih (a ne guslrskih) cinjenica smanjite malo retoriku o hrvatima kao pokatolicenim Srbima...u vlasdtitom interesu, da vas bilo tko uzme za ozbiljno...
u tom citatu fali momenat kada su dosli po srbe

"Prvo su došli da odvedu komuniste.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio komunist.
Onda su došli po članove sindikata.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio član sindikata.
Onda su došli po Jevreje i Rome.
Ja nisam protestovao jer ja nisam bio niti Jevrej niti Rom.
Onda su došli po homoseksualce.
Ali ja nisam protestovao, jer ja nisam bio homoseksualac.
Kada su na kraju došli po mene, nije bilo više nikoga ko bi mogao protestovati."
(Martin Niemuller, nemački antifašista i sveštenik koji je boravio u konc. logoru u Nemačkoj od 1937-1945)

Ne budi bukvalista.![]()
u tom citatu fali momenat kada su dosli po srbe