Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice tih Samsun modela sa dve kartice mogu da kazem da sam imao B77ss i da je to nevidjeni SHIT od telefona koji se gasi sam od sebe.Reklamirao sam ga i kao ucitan je novi softver da bi opet posle nekoliko dana sam poceo da se gasi i na kraju posle razgovora sa vlasnikom prodavnice i dobijanja novog istog telefona ujutro mi nisu radili tasteri.Prsao sam i otisao da im sve po spisku i dobio mogucnost da vratim telefon i da uzmem drugi koji hocu i uzeo sam Samsung Ace koji je mnogo bolji ali meni licno total nepraktican jer touch screen je za mene glupost.
@PussiCat
Ima ona te smajlije ali su bezvezni.Na mojoj staroj Nokia 6500 Slide ima pregrst smajlija koji se tako i pokazuju dok poruke sa smajlijima poslate sa Samsunga Ace se prikazuju na drugim telefonima u vidu tacica i crta.E pa tako je to funkcionisalo ali pre 12-13 godina na telefonima.
Ne znam dali je neko vec pitao ali moja zena muci muku sa smajlijima na Samsungu Galaxy Ace jer ih jednostavno nema!
Postoji li neki program ili aplikacija gde bi dobila tj imala smajlije kao i na svim dosadasnjim telefonima?
kakva iskustva imate sa Samsung Galaxy SIII... koliko je dobar i tako to![]()
Planiram da kupim samsung galaxy S2 plus i citao sam po stranicama i ostala sr ali me zanima vas utisak... meni bi on najvise sluzio za igrice i programe pa kakav je?