SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam problem sa Samsung SGH - F480. Odjednom mi ne prihvata ni slušalice, ni punjač, niti hoće da se poveže sa računarom, kako bih prenela sadržaj. Moj brat ga je nešto čačkao i pretpostavljam da je nešto pritisao, što ne treba, ali nzm šta. Ako neko ima ideju, molim vas javite mi se.

Imam Samsung f480i i memorijsku od 2gb. Zanima me da li je nakako moguce povecati memoriju rezervisanu za sms poruke? Posto bih zelela da sacuvam vise od limitnih 200.

Hej veliki pozdrav ! E ovako imam vec neko vrijeme samsung s5230 medjutim nikako ne mogu da prikljucim tel na kompijuter. Nemam memorisku karticu, i kad sam instalirala samsung pc studio nije htjelo, mada sam procitala da treba biti odgovarajuci za taj tel sto ja nisam mogla pronaci...pa bih zamolila ako neko zna koji tacno driver ili taj pc studio trebam instalirati da mi da link ....
I da, htjela bih Vam postaviti jos jedno pitanje. Ja na svom radiju hvatam samo jednu ili dvije stanice?? Jel to stvarno na ovim telefonima ne moze il ja trebam nesto podesiti da bi to normalno funkcionisalo. HVALA :)))

Da li bi neko mogao da mi kaže da li na telefonu samsung c3050 može da se namesti da ne zvoni pri svakom pozivu isto? Da namestim jednu melodiju za jedno dete, drugu za drugo, treću za muža...Nadam se da sam dobro formulisala pitanje. Hvala.

Molila bih nekoga ako zna gde mogu da nađem odgovor na prethodni post, da mi kaže. Na sajtu "mobilni svet" ima kompletan test za ovaj telefon, ali nema tog podatka koji mi treba.

Zaist bih bila vrlo zahvalna onom ko bi mi pomogao.:)

imam samsung d900i i ne radi mu kamera,da li neko moze da mi kaze zbog cega,da li je u pitanju glavni flet,ili flet od kamere ili kamera,udjem u opciju gde je kamera ali je slika raznih boja ima popreko linije.unapred hvala

Da li bi neko mogao da mi kaže da li na telefonu samsung c3050 može da se namesti da ne zvoni pri svakom pozivu isto? Da namestim jednu melodiju za jedno dete, drugu za drugo, treću za muža...Nadam se da sam dobro formulisala pitanje. Hvala.

Kontakte kopiraš na memoriju telefona.
Onda u podešenjima tih kontakata koji su NA TELEFONU, znači ne na sim kartici, ćeš naći kao jednu od opcija i melodiju zvona i podesiš šta želiš. Ja sam to mogla na svom
E 250i, pretpostavljam da je slično.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back