Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čula sam od jednog dečka da postoji opcija da mi zamene tastaturu na Samsung-u D520 pošto se raspukla po sredini (nema dugmice nego samo pločica).Ne palim se na "skupe" modele koje ću da menjam svakih 6 meseci sa pojavom "skupljeg" nego je jednostavno telefon lep i mislim da ima super karakteristike,a to mi je najvažnije.A i imam ga 3-4 godine pa sam navikla na njega.U nekoliko servisa koje sam obišla rekli su mi da to stvarno može da se uradi,ali ne kod njih,kao i da mi se to ne isplati jer sigurno ne bi izašlo manje od 30-40 evra.Pa me zanima jel zna neko gde bi to moglo da se uradi?Jel to stvarno tako skupo ili ovaj samoi da li još uvek mogu negde da nađem da kupim taj model ili ovaj opet samo
kad kaže da je model zastareo i da se više ni ne pravi.tj.da ga nema u prodaji.Hvala.
da li kod svih samsung telefona pa i kod ovih novijih sa ekranima na dodir , kad recimo slikas ili ubacujes nesto u njega prvo to ide u memoriju telefona pa onda prebacujes u mem. karticu?
vidim da samsung s 5230 postoji sa nazivima star, avila i tocco.
u cemu je razlika?
da li neko zna kako da ubacim igrice u s5230