SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vas pitam nesto... Gde ja mogu u Beogradu kupiti mobilni telefon Samsung D880 Duos, nov u prodavnici (ne polovan ili menjaza)? Stvarno ga zelim imati, muka mi je nositi 2 telefona, a ovaj model mi se bas svidja!

stefo112233 :kpozdrav:

Da vas pitam nesto... Gde ja mogu u Beogradu kupiti mobilni telefon Samsung D880 Duos, nov u prodavnici (ne polovan ili menjaza)? Stvarno ga zelim imati, muka mi je nositi 2 telefona, a ovaj model mi se bas svidja!

stefo112233 :kpozdrav:

poveke gi nema tie telefoni novi zastaren model se.poarno kupi si nekoj kineski telefon so dual sim ili pak na tvojte telefoni na eden od niv vgradi mu DUAL SIM ADAPTER so Dual Sim taa e nekade okolu 8-10 euro toa ti e najdobra kombinacija.

treba mi pomoc za otkljucavanje samsunga s-3550,trazi se sifra za otkljucavanje,probala sam sam sa 8 nula i nista...ako neko ima predlog kako jos moze molim ga da mi odgovori,usb kabal nisam dobila uz telefon koji ima samo nedelju dana.

EEE imam samsung f480 :) extra telefon... baterija mi traje cak do 5 dana max. telefon je vrhcina i swima ga preporucujem samo je problem sto ima malo boja ;(

Trenutno imam Samsung E530, ali hocu da ga menjam, pa me zanima zna li neko kakvi su: Samsung B3310 i Samsung C3300 Champion? Znam sta cete reci, i procitala sam specifikacije telefona na netu, zvuce ok na papiru, ali da li neko ima iskustva sa njima?

Pozz sestra ima s5230 i nemoze da gleda klipove na youtube a ima onaj widget youtube ....uvek pise connection failed a radi internet moze da ide na druge stranice,cita novine,vremenska prognoza itd .... ??

Imam jedan SAMSUNG e-250 i. Otišao mu je flet kabal i traže mi za zamenu 2.000 din. To mi je mnogo s obzirom da takav isti nov kosta oko 6.000 din.

Ima li neko predlog za neku jeftiniju varijantu popravke s obzirom da mi je mob radio besprekorno dok nije umro.

Hvala

Da či neko zna kako se skidaju/iskljućuju aplikacije koje stoje na ekranu samsunga 5230

da objasnim: radi se o ženinom telefonu. iskreno ne znam kako je to uspela ali sad na ekranu ima bar 10-ak ako ne i više sličica/aplikacija. recimo: facebook, google, kalendar, vreme u raznium zemljama i sl.
Pokusao sam da ih iskljucim, skinem... ali ne uspevam da nadjem gde i kako to da uradim...

neka ideja?

Sve sto treba jeste da kliknete na prazan deo ekrana
(tamo gde vam se ne nalazi ni jedna ikonica) i onda ce
vam se sa leve strane pojaviti jedan jezicak.
E pa samo treba da prevucete jednu po jednu ikonicu
na njega i pustite. Isto tako ako zelite neku od njih da vratite
na ekran samo kliknite na prazan deo ekrana i sa tog
jezicka izvucite zeljenu.
Eto, nadam se da ce pomoci.

Vrlo je tesko reci sta moze da bude problem,posto je slajder onda je moguce da nesto nije u redu sa flat-kablom koji povezuje ta dva dela od kojih se telefon sastoji.Takodje moze da bude da je baterija otisla.A opet moze da bude i vlaga koja se uvukla u telefon tako da je nesto riknulo pa se ne pali.

Imam D520... Telefon je stvarno super i mnogo mi se sviđa, ali prošle 4 godine, pa - prdnuo u čabar... Ispucala tastatura, počeo da mu "rozi" ekran, gasi se sam od sebe... I sad bi' da uzmem nešto novo.
U suštini najviše bih volela da uzmem isti ponovo, ali ga nema u prodaji, a polovnjaci ne dolaze u obzir...Blejim po radnjama, al' nikako da nađem nešto što mi se sviđa... Sviđa mi se (barem po slici koju sam videla) S3310, ali nisam uspela da ga nađem,a volela bih da ga vidim i "uživo". E sad... To svima glupo zvuči, ali mi je jako bitno da ima STEREO zvuk, znači da zvuk zvona nije ko iz kante, kao što je na mnogim novijim modelima slučaj, a u radnjama u kojima sam bila ne znaju da mi kažu dal' ovaj telefon ima stereo zvuk i nisu znali da mi kažu dal' ima model u CRNOJ boji? A kažu da se sad to retko kombinuje, jer ako bi stereo zvuk onda moraš da tražiš onaj ajfon, ajpod il' šta već nalupaše...A mene ne zanimaju radio,tv chooda - mooda...Znači telefon sa kamerom, plejerom i to je to, ali da ima STEREO zvuk... (do100 jura)
I po mogućstvu i emsPogledajte prilog 162862 (obožavam sMILEse)
Šta predlažete telefondžije.
g.hvala..gif

E! Da! Koja je to firma Anycool? Ja nisam za to čula ranije?
g.zbunj4.gif

Poslednja izmena:
Kakav Anycool kakvi bakraci...treba ti znaci kamera dobar pleyer, zvuk do sto evra. Pogledaj nokia X2 ima je moj cimer ona je oko 100 evra ,uzeo je kod telenora na postpaid za 3000 dinara, ima 5mpx kameru i to mogu da primetim odlicnu,zvuk je odlican cak preglasan za te pare odlican telefon http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.php
Ps: Anycool je jedna kineska fuseraj firma , ako hoces kineze uzmi Huawei

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back