SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi imam jedno pitanje da li je neko kupovao mobilni u prodavnici VIPER u beogradu ,kakvo vam je iskustvo sa njima da li su pouzdani po pitanju garancije i telefona

Čula sam od jednog dečka da postoji opcija da mi zamene tastaturu na Samsung-u D520 pošto se raspukla po sredini (nema dugmice nego samo pločica).Ne palim se na "skupe" modele koje ću da menjam svakih 6 meseci sa pojavom "skupljeg" nego je jednostavno telefon lep i mislim da ima super karakteristike,a to mi je najvažnije.A i imam ga 3-4 godine pa sam navikla na njega.U nekoliko servisa koje sam obišla rekli su mi da to stvarno može da se uradi,ali ne kod njih,kao i da mi se to ne isplati jer sigurno ne bi izašlo manje od 30-40 evra.Pa me zanima jel zna neko gde bi to moglo da se uradi?Jel to stvarno tako skupo ili ovaj samo i da li još uvek mogu negde da nađem da kupim taj model ili ovaj opet samo kad kaže da je model zastareo i da se više ni ne pravi.tj.da ga nema u prodaji.Hvala.

Čula sam od jednog dečka da postoji opcija da mi zamene tastaturu na Samsung-u D520 pošto se raspukla po sredini (nema dugmice nego samo pločica).Ne palim se na "skupe" modele koje ću da menjam svakih 6 meseci sa pojavom "skupljeg" nego je jednostavno telefon lep i mislim da ima super karakteristike,a to mi je najvažnije.A i imam ga 3-4 godine pa sam navikla na njega.U nekoliko servisa koje sam obišla rekli su mi da to stvarno može da se uradi,ali ne kod njih,kao i da mi se to ne isplati jer sigurno ne bi izašlo manje od 30-40 evra.Pa me zanima jel zna neko gde bi to moglo da se uradi?Jel to stvarno tako skupo ili ovaj samo i da li još uvek mogu negde da nađem da kupim taj model ili ovaj opet samo kad kaže da je model zastareo i da se više ni ne pravi.tj.da ga nema u prodaji.Hvala.

e ovako ,telefon neverujem da ima da se kupi nov ali zato naravno ima da se kupi polovan.sto se tice te tastature ,moze da se zameni ali oni ti to naplacuju kao da su ti menjali celu masku(naplacuju ruke)sto kosta oko 20 evra tako da se ne isplati,opet nisam ima onih koji su povoljni samo ih treba naci :D ako hoces da kupis za te pare polovan idi na www.mobilnisvet.com ima tamo sigurno neko

da li kod svih samsung telefona pa i kod ovih novijih sa ekranima na dodir , kad recimo slikas ili ubacujes nesto u njega prvo to ide u memoriju telefona pa onda prebacujes u mem. karticu?

Dali me može neko reći karakteristike SAMSUNG GT-S3650 CORBY.
Učemu je dobar nije dobar i šta mu se brzo kvari?
1262686998_mphone_2.jpg

sve pohvale...
mozes da pogledas komentare na MOJMOBILNI.COM... ili MOBILNISVET.COM...
pretrazis...nadjes toj model i gledas sve karakteristike i komentare..
pozdrav

PS:ajde nek neko i meni odgovori!!!

vidim da samsung s 5230 postoji sa nazivima star, avila i tocco.
u cemu je razlika?

TO TI JE SVE ISTI JA IMAM TAJ MODEL MENI RECIMO PISE GT-S5230 SAMSUNG ,A NA KUTIJI MI PISE GT-S5230 STAR TOUCH LITE TAKO NESTO ,A TO STAR ILI TOCCO TO JE SVE JEDAN MODEL TELEFONA ,JEDINO SE RAZLIKUJE S5230W WI FI KOJI IMA WI FI ,ALI NEMAGA JOS KOD NAS U PRODAJI

Juce u toku dana posto sam zavrsio kucanje poruke, touch screen na Samsungu S5230 je prestao da reaguje! Nije mi padao, niti bio pokvasen, samo se odjednom "zabagovao" ... U pocetku je reagovao posle 5,6 puta pritiskanja ali tada poludi totalno, ekran stane izmedju dva wallpapera ili ne radi kako ja pritiskam... Sad uopste ne reaguje na dodir. Inace svi ostali tasteri fizicki rade. i kamera radi i pojacavanje zvona, i dugmici ispod ekrana... Mogu da primam pozive, poruke... Zanima me koliko je moguce da je to samo softverski problem, da li je do lose konekcije sa touch-om, treba da se flesuje, ili je crko touch! I koliko bi kostala zamena? Napominjem nije imao padove ili kvasenja u roamingu je kupljen, sumnjam da bi iz cista mira crko touch

Imam sumsong c3050 i zanima me kako da prebacim na njega text koji format moram da stavim....I zanima me kako da aktiviram neki program na telefonu koji sam prebacio.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back