yoyo_serbia
Zainteresovan član
- Poruka
- 297
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zna neko gde mogu da skinem drajver za usb za samsung SGH d600??recite ako znate pls
Kupiti Nokiu 6303 ili Samsung S5230 pitanje je sad.
Pomagajte.
Pozdrav.
ja imam d600
hocu da zakljucam sve zivo ali ne znam kako.
tj. kad udjem u settings/security/privaty/all i idem na save on mi kaze da upisem sifru a je ne znam.
fon sam kupio polovan a taj covek m nije dao nikakve sifre,sad nikako ne mogu da nadjem tog coveka.
sta da radim?kako da saznam tu sifru???
Na zalost ne odgovaram nego ponavljam pitanje:
Zna li neko moze li se i gde naci drajver za SAMSUNG SGH-D600 kako bih ga povezao na racunar /OS Win 7 / 64 bit/ ?
Na XP SP-3 je super funkcionisao, ali od kada sam kupio novi racunar i instalirao sedmicu ne mogu nikako da ga povezem.
Unapred zahvalan.
Imam telefon samsung S8300 ima kameru od 8 MP.kada s e slikam po mraku ili kada je slaba svjetlost slike su tamne i mutne su.Zna li neko sta treba da uradim,kako bih s e mogao slikati po mraku da budu slike jasne i osvjetljene??Molim Va s pomozite mi?
ja imam d600
hocu da zakljucam sve zivo ali ne znam kako.
tj. kad udjem u settings/security/privaty/all i idem na save on mi kaze da upisem sifru a je ne znam.
fon sam kupio polovan a taj covek m nije dao nikakve sifre,sad nikako ne mogu da nadjem tog coveka.
sta da radim?kako da saznam tu sifru???