SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je vec postalo inervantno...ja se trudim svima da odgovorim na pitanja, ne ocekujem da mi svi odgovorite, ali da li ovde ima nekog strucnjaka, nekog ko se razume u mobilne telefone, a postavljen je za moderatora? Ovde pojedinci pitaju svakakve ''gluposti'', traze da vide slike modela, kao da ne postoji internet...Ja sam mislio da ovaj podforum sluzi za medjusobnu razmenu utisaka i znanja o mobilnim telefonima, medjutim ovo je mesto za razmenu spama...no way, really!

Ja sam u ovoj temi postavio pitanje u vezi SAMSUNG telefona (treci post iznad), medjutim izgleda da ovde mogu da postavim samo pitanje ''Ne mogu da idem na internet. Sta da radim?'', da bi mi neko odgovorio...

Bas mi je zao sto nemam pojma o tome, inace bih ti pomogla. z:)

imam samsung j770 i mem. kart. od 2 giga.Danas kad sam ubacivao karticu u chitach pa u komp prebacio sam neke klipove sa youtobe-a i kad sam je izvadio i ubacio u mob on ne mozhe da je pronadje,a kada je izvadim ono pishe mem.kart.izvadjena,posle toga sam je vratio ponovo u chitach i ni tamo ne mozhe da je prihvati kao da je nema....pls heeeelp meeee

Poslednja izmena:
Danas su mi u jednoj prodavnici mobilnih telefona rekli da se samsung e530 i samsung e570 vishe ne proizvode.. :(
Chak ih je i polovne teshko naci.... a ja cu da umrem za jednim e570...:((((( Zna li neko neshto o tome gde bih ga mogla kupiti?
...mozhe i polovan....

Treba mi savet. Trazim neki jeftiniji telefon zbog posla i u izbor su mi upali Samsung B 130 i Samsung E 1110. Gledao sam na sajtu mobilnisvet.com, u principu nema neke velike razlike, ali bih voleo da cujem jos necije misljenje. Unapred hvala.

Kupio sam u telenoru L700.
Posle nekog vremena se zaglupio i nece da salje ni prima poruke. Kad promenim kartuicu neko vreme radi normalo i onda se opet zaglupi.
Jel ima neki fazon da to sredim ili da idem da ga reklamiram

Već 20 dana imam Samsung SGH-L700 i mogu da kažem da je to najgori telefon koji sam ikada držao u rukama. Iako je lep na oko zapravo je teško đubre.
Prva primedba mi je na to što poruke čuva na kartici i ne može da se odredi da ih čuva u telefonu.
Drugi problem koji imam je da neće da šalje poruke (naravno ni da ih prima). Mislio sam da je to zato što ih ima puno na kartici ali čak i kada ih sve obrišem povremeno mi se javlja ovaj problem.

Pošto ga imam tek 20 dana nadam se da će mi oni iz servisa vratiti pare pa ću moći da uzmem nokiu 7210 koja košta isto a nebrojeno puta je bolji telefon.

Edit: Sad vidim da još neki imaju probleme s njim

Koliko ja znam, a mislim da znam ponešto, većina samsung telefona ima svoj fabrički operativni sistem, i u njemu ubačen mp3 plejer ( fabrički )

E sad, neko je čini mi se rekao da postoje neki samsung modeli sa symbian operativnim sistemom. E na njih možeš da nakačiš neki mp3 plejer.

Jel' ima neko SAMSUNG GT-S5600, i jel' zna gde da nadjem neku igru za njega, bar da vidim kako to izgleda?

I drugo pitanje je, jel' zna neko kako da aktiviram GPS na telefonu, posto opcija postoji na telefonu koji testiraju na gsmarena.com, a na mom samo prazno polje?

Da li je neko imao iskustva sa B5702, hteo bi da ga kupim, ali voleo bi da čujem i druga mišljenja.
Kakav je interfejs, da li vredi para koliko traže za njega i da li neko zna gde bi eventualno mogao da ga kupim na rate ?

Da li je neko imao iskustva sa B5702, hteo bi da ga kupim, ali voleo bi da čujem i druga mišljenja.
Kakav je interfejs, da li vredi para koliko traže za njega i da li neko zna gde bi eventualno mogao da ga kupim na rate ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back