SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja imam d600
hocu da zakljucam sve zivo ali ne znam kako.
tj. kad udjem u settings/security/privaty/all i idem na save on mi kaze da upisem sifru a je ne znam.
fon sam kupio polovan a taj covek m nije dao nikakve sifre,sad nikako ne mogu da nadjem tog coveka.
sta da radim?kako da saznam tu sifru???

Poslednja izmena:
zna neko gde mogu da skinem drajver za usb za samsung SGH d600??recite ako znate pls

Na zalost ne odgovaram nego ponavljam pitanje:

Zna li neko moze li se i gde naci drajver za SAMSUNG SGH-D600 kako bih ga povezao na racunar /OS Win 7 / 64 bit/ ?

Na XP SP-3 je super funkcionisao, ali od kada sam kupio novi racunar i instalirao sedmicu ne mogu nikako da ga povezem.

Unapred zahvalan.

Pozdrav.Imam Samsung omnia i900 i problem oko wirless-a,tacnije,otvara on normalno internet stranice sve osim video klipova.Kada god treba da ga pusti pise konekcija ne moguca.Ni jedan nece da otvori na you tube-u kada udjem na sajt.Problem u telefonu,podesavanju ili jednostavno ne moze ? Hvala...

ja imam d600
tj. kad udjem u settings/security/privaty/all i idem na save on mi kaze da upisem sifru a je ne znam.
fon sam kupio polovan a taj covek m nije dao nikakve sifre,sad nikako ne mogu da nadjem tog coveka.

ja imam d600

Mozes odnjeti u servis i platiti da ti skinu sifru..ili...naci tog lika i pitati ga koja je sifra :D

Na zalost ne odgovaram nego ponavljam pitanje:

Zna li neko moze li se i gde naci drajver za SAMSUNG SGH-D600 kako bih ga povezao na racunar /OS Win 7 / 64 bit/ ?

Na XP SP-3 je super funkcionisao, ali od kada sam kupio novi racunar i instalirao sedmicu ne mogu nikako da ga povezem.

Unapred zahvalan.

Bas sam jadan, dopisujem se sam sa sobom. :)

Ali ljudi ja sam resio problem posle mesec dana kopanja po netu i bezbroj reinstalacija kojekakvih programa. Evo mog iskustva:

Polazna osnova mi je bio tekst i upustva na ovoj internet stranici:

http://www.thewindowscenter.com/sho...-to-work-on-Windows-7-with-USB-*works-on-x64*

Prvo sam skinuo instalaciju: 20080128135518500_Samsung_PC_Studio_321_HA4, sa Hrvatskog servera za podrsku Samsungovih mobilnih telefona /moze i sa Samsungovog sajta za podrsku, skidanje ide brze/;
Zatim sam deinstalirao sve prethodne verzije programa koje sam imao na racunaru, a nisu funkcionisale. Deinstalaciju vrsiti iz Control Panela, a programe koji ne budu uklonjeni obrisati prvo iz foldera Windows/SysWOW64/Samsung..., a onda ponovo iz Control Panela;
Onda sam pokrenuo instalaciju /bez prikljucenog telefona/ i pratio upustva sa gore navedenog linka. Razlika je samo u tome sto sam, nakon zavrsene instalacije PC Studia i prikljucenog aparata na PC /pomocu USB kabla/, koristio drajver: ss_mdm2, iz foldera 1, (Win Exsplorer/Program fajls (x86)/Samsung/Samsung PC Studio 3/USB Drivers/1);
I konacno, posle startovanja programa Samsung PC Studio 3 u status baru se pojavilo obavestenje: SGH - d600 Povezano !!!

Isti program nudi i povezivanje putem Blututa, ali kod mene to ne prolazi i ako imam Blutut adapter preko koga uspesno skidam i unosim fajlove sa muzikom, fotografijama i video klipovima!

Pozdrav svima u nadi da ce ovaj tekst pomoci nekom korisniku D600 da resi svoj problem lakse nego sto sam to ja ucinio. :)

Poslednja izmena:
Ljudi,moze mala pomoc?Imam samsung s5600 preston,uzeo ga pre par dana.Za sad sam se super snalazio za sve medjutim,juce sam prebacio sliku devojke preko usb-a,i htedoh da je postavim na wallpaper,medjutim uvek kad ocu da je to uradim on izbaci neki okvir u kome se vidi deo slike a ostatak slike je zamracen,i taj deo pod okvirom oce da stavi za wallpaper ali nece celu sliku,moze samo da zumira odredjen deo slike i od zumira sto mi nista ne znaci,ako neko ima neki savet kako da sklonim taj okvir ili ima ovaj mobilni pa zna,bio bih mu zahvalan da napise :)))

Imam telefon samsung S8300 ima kameru od 8 MP.kada s e slikam po mraku ili kada je slaba svjetlost slike su tamne i mutne su.Zna li neko sta treba da uradim,kako bih s e mogao slikati po mraku da budu slike jasne i osvjetljene??Molim Va s pomozite mi?

Imam telefon samsung S8300 ima kameru od 8 MP.kada s e slikam po mraku ili kada je slaba svjetlost slike su tamne i mutne su.Zna li neko sta treba da uradim,kako bih s e mogao slikati po mraku da budu slike jasne i osvjetljene??Molim Va s pomozite mi?

Udji u kameru/podesavanja i namjesti nocni nacin i ukljuci blic ako imas...

Skoro godine imam Samsung D900. Nijedne zamerke ni problema nisam imao. A pričali te slajder, te ovo ili ono. Preporuka za Samsung, ali ne sumnjam da ima još jednako dobrih marki.

ja imam d600

Odneses ga u servis i dekodiras ga.:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back