Pa profesor ima dužnost da je nauči, za to je plaćen.![]()
U tim stvarima skoro sam siguran da bi profesori bili ti koji bi imali sta da nauce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa profesor ima dužnost da je nauči, za to je plaćen.![]()
volela bih da nas prva tri meseca obavestavas o uslovima i promenama na koje nailazis..
koliko vremena ce da prodje, pre nego sto te novi posodavac bude zadrzao duze na poslu zbog vanrednog obima koji mora da se zavrsi..
i kako je nagradio tu azurnost svojih radnika..
dodatnom stimulacijom ili stavom - budite srecni sto imate posao, sledeceg meseca vas 10 (20,30,50..) ce biti visak..
ako se radi o stranoj kompaniji, ta nije sigurno juce usla na ovo trziste i osnovala firmu..
tvoje radno mesto sigurno nije palo sa neba, nego je neko iz nekog razloga pre tebe dobio otkaz..
i tako..sve u krug..
Pa u svim državnim firmama je tih pola sata za ručak u okviru onih osam sati. Kao i u svim "normalnim" državama. Doduše kad ima posla, onda se radi svakodnevno po 12 sati, što je silovanje radnika. Ja inače radim kao inženjer za standarde i još ponešto.
to su price, ako se ne ustekas u neku grupu ugasio si u svakom slucaju, osim ako nisi prljavi hari koji je 1 u 1000000, a u grupi jedni drugima spletkarite
a kakve to veze ima sa nepravdom?
e vidis, oni se bore da posao opstane, da radnike ne ostave na ulici i da trenutnu krizu premoste tako sto su svi na minimalcu..
a onda neko ko gleda sa strane kaze da su oni derikoze jer izrabljuju radnu snagu za 200eu da bi se oni bogatili..
Do pre pet godina sam radila u "državnoj firmi" kao kadar sa VSS i imala sam platu od 25000din. osam sati dnevno plus sat vremena pauze koja ne ulazi u radni dan, znači, od osam do pet,a računa se od osam do četiri.
Pre četiri godine smo muž i ja otvorili jednu malu firmu i zaposlili dvoje radnika sem mene i njega. Plata im je u startu bila 32000din. a radno vreme 8 sati dnevno, Sutota i Nedelja slobodne. Kako je došlo što je došlo, posla sve manje, i mi smo radnicima smanjili plate, rade i dalje osam sati ali su na minimalcu, nekih 20000din. ako rade više od osam sati, po satu im plaćamo 150din.
Muž i ja više nemamo platu, stagniramo i trošimo rezerve koje smo imali pre ove ekonomske krize, radnici su ogorčeni jer im je plata mala i još manja od one od pre nekoliko godina.
Imam dilemu, ili da ih oboje otpustimo i da nas dvoje radimo sve za platu koja je kakva takva, ili da se i njih dvoje konsoliduju i shvate da više nemamo ni za minimalac, mi smo mala firma, prihodi du zaista jadni.
a kakve to veze ima sa nepravdom?
to ce se dokazati sta se u stvari desavalo
a da li ti znas da se za silovanje dobija samo 6 meseci zatvora?
a nekome je upropasćen život
ona je maloletnica i naravno da ce profesor biti u gorem položaju od nje
to svakako, samo dok se ne dokaze da je kriv, on nije jel...
Ovo tvrdi predsednik Foruma srednjih stručnih škola Milorad Antić,i kaže da zna za nekoliko veza između nastavnika fizičkog i učenica. Profesorka u Trgovačkoj školi u Beogradu Vesna Brajer zna za mnoge zabranjene veze i tvrdi da to direktori zataškavaju.Čekam u subotu, u 22 sata, kod Konja. Moj tel. 063/8xxxxxx Nemojte da me razočarate jer ću biti jako tužna ako ne dođete. Vaša S.
Ovo je sadržaj poruke koju je profesor engleskog jezika u jednoj beogradskoj školi ugledao kada je otvorio vežbanku za pismene zadatke koju mu je predala učenica drugog razreda. Za ovaj slučaj saznali smo od Milorada Antića, predsednika Foruma srednjih stručnih škola, i sjajno se nadovezao na priču koja danima trese Prokuplje i celu Srbiju.
По принципу: "Ја кажем да си ти крив а ти сад доказуј да ниси..."? Неки мали Стаљин чучи у свима нама, изгледа...to ce se dokazati sta se u stvari desavalo
Где се овде у уводној поруци прича о икаквом силовању? Осим ако није Бранка Катић у питању...a da li ti znas da se za silovanje dobija samo 6 meseci zatvora?
a nekome je upropasćen život
ona je maloletnica i naravno da ce profesor biti u gorem položaju od nje
Definitivno nisi jedini. Ja sam radila 9,5 sati i to bez pauze. Svakog dana sem nedelje od 7:30-18.