Samoubistvo

toliko puta sam rekla ,,Boze ubicu se"..jednom sam cak stvarno odlucila,ako mi ostane neka jedinica(bilo u osnovnoj) ali mi nije ostala...a posle se zapitam pa sta je to vredno mog zivota i dodjem do odgovora da naravno nista nije vredno...
bas mi je drugarica juce rekla da stalno pricam da cu da se ubijem a ona nikako da dodje na sahranu..hehe

Ovo ce zvucati malo jezivo ali kao klinac sam imao tripove da cujem glasove koji mi govore da se obesim... Posle godinu dana prestalo je na svu srecu,pre 1 godinu malo je falilo da se ubijem ali sam izdrzao 3 meseca teske depresije i alkoholisanja i to me promenilo puno,tada sam bio jako sjeban i sam 10 sati dnevno sam bio ovde na krstarici jer mi je trebalo drustva ! Ne smejem se puno,osim sa nekim ko bas ume da izvaljuje (obicno je to starija ekipa),postao sam samoziv i hladan,ali ima jedna zenska osoba za koju bih zivot dao sada i koja mi puno znaci i imam dvojicu drugara koji su kad je bilo najpotrebnije skocili i njima sam zahvalan i duzan i gotivim jos dvojicu likova sto znam ovako (bili smo par puta u gradu),za ostale me manje vise boli ona stvar jer svi su ista djubrad i mogu da pocrkaju!

ja ne idem kod psihologa
meni to retardirano
a realno
ni ne prozhivljavam nishta
sve mi svejedno nekako, vidim svaki dan sve gore i gore postupke i prirodu ljudi na delu, al nekako me ne uzrujava
vishe me nerviraju ovi shto se kao bore protiv toga

Brate, moj zivot je sra.nje, kad kazem to nekome u drustvu oni misle da se zezam, ali stvarno mi je budjav zivot.:confused:

Kad mi je tesko, samo pomislim kako bi moglo biti i mnogo gore, to me donekle opusti...:neutral:

Čudi me da Stole kaže da mu je život s*anje.
Čoveče, smeješ se, zezaš se, devojke na svakom koraku, i imaš ekipu verovatno, to je koliko ja znam s foruma ovako...
Svačiji život je buđav, jer ništa nije savršeno.
Fala bogu.

Čudi me da Stole kaže da mu je život s*anje.
Čoveče, smeješ se, zezaš se, devojke na svakom koraku, i imaš ekipu verovatno, to je koliko ja znam s foruma ovako...
Svačiji život je buđav, jer ništa nije savršeno.
Fala bogu.

Nije meni svaki dan proveden sa ribama i ekipom, j.bt to se desava par puta u nedelji... Ali ipak sam rekao i ...:
Brate, moj zivot je sra.nje, kad kazem to nekome u drustvu oni misle da se zezam

Vidis, cak i moje drugove cudi...:p

Back