Samoubistvo

U zivotu je najteze ono sto je ustvari ispravno. A dici ruku na sebe je vrlo lako.

Jedino gdje mogu donekle da opravdam samoubistvo to je kod slucajeva koji su tesko bolesni i znaju da im nema spasa, pa da sebi skrate muke. A ovo, zbog djevojke i zbog lose ocjene? To ne treba ni zaliti.

Skoro je u PG jedna umno bolesna budala ubila iz pistolja prvo svoju suprugu, pa onda sebe, a ostavio dva sina, jedan ima 4, a drugi 6 godina. I da li toga treba zaliti?

pa normalno da ne bi ostao ziv,zato se i zove samoubistvo... :D a to kao klinac,sve me zanimalo... Mislim,ubio nih se,da vidim kolko bi mi ljudi doslo na sahranu... a onda bi pokusao da se vratim,ali bilo bi kasno :D

Meni bi dosla najuza familija i mozda jos par rodjaka cisto onako da se pojave i nazderu a mnogi bi u to ime sa odusevljenjem zalili jednom domacom!
Ti sto imas 15 godina,nemoj da seres tu... Nemoj da ti je to vise palo na pamet jel jasno?;)
Opravdavam samoubistvo samo u 3 slucaja ako je neko tesko bolestan,ako je neko toliko ruzan da nema nikakvih izgleda da nadje srecu u zivotu i ako je neko bio zlostavljan ali brutalno od strane roditelja ili silovan onda mogu i da razumem a ovako neki debilni razlozi kad su upitanju osobu dobro treba premlatiti kad to pokusa!:confused:

Meni bi dosla najuza familija i mozda jos par rodjaka cisto onako da se pojave i nazderu a mnogi bi u to ime sa odusevljenjem zalili jednom domacom!
Ti sto imas 15 godina,nemoj da seres tu... Nemoj da ti je to vise palo na pamet jel jasno?;)
Opravdavam samoubistvo samo u 3 slucaja ako je neko tesko bolestan,ako je neko toliko ruzan da nema nikakvih izgleda da nadje srecu u zivotu i ako je neko bio zlostavljan ali brutalno od strane roditelja ili silovan onda mogu i da razumem a ovako neki debilni razlozi kad su upitanju osobu dobro treba premlatiti kad to pokusa!:confused:

E Overe gde ti samo pade na pamet ruznoca?! :think:

ako je neko ruzan??najgluplji razlog za koji sam cula opravdanje

Niste vi jos videli nista.... Ima jedna likusa ima 17 godina ono je uzas,kosa joj je plava talasasta kao more kao da je spaljena,lice nekako oblo kao lopta,usta mala i ruzna ako imaju 4 cm ubijam se,zubi svi krivi,likusa je debela i ima ogromnu bulju,cela skola se uzasava kada je vidi! Ruznijeg stvorenja nisam video! Ono je van serijski uzas! Ono ako neko ozeni e onda mora da je lud ili corav!

ih..treci razlog je debilan.a i drugi...Hocu reci,ako je neko imao ocajne roditelje,treba da ima podstrek,da se oslobodi i pokaze njima da ga nisu sjebali.

Niste vi jos videli nista.... Ima jedna likusa ima 17 godina ono je uzas,kosa joj je plava talasasta kao more kao da je spaljena,lice nekako oblo kao lopta,usta mala i ruzna ako imaju 4 cm ubijam se,zubi svi krivi,likusa je debela i ima ogromnu bulju,cela skola se uzasava kada je vidi! Ruznijeg stvorenja nisam video! Ono je van serijski uzas! Ono ako neko ozeni e onda mora da je lud ili corav!

:dontunderstand: pa to sto je ruzna nije razlog da je sada svi ismejavaju. Kako bi se ti (a i ti koji je zezaju) osecao da si na njenom mestu? Nije ona kriva za to. Mogu da predpostavim kolike ste joj komplekse napravili...

Poslednja izmena:
Uf, čoveče, jadna ta devojka prvo, ne razumem, ljude delimo po izgledu?
Ko je lep i ko ima pare taj je dobar taj je super, taj je bog.
A ko je ružan, autsjader, uuuufff, nemojte da ga pogledate, oslepećete!
I svako ima svoj ukus, bitnije je ono unutra ionako.
Ako čovek nema ličnost karakter, e taj je ružan. :neutral:

slazem se sa tobom

ih..treci razlog je debilan.a i drugi...Hocu reci,ako je neko imao ocajne roditelje,treba da ima podstrek,da se oslobodi i pokaze njima da ga nisu sjebali.
Da tako treba da uradi kao sto si ti rekla,ali ako neko bi izvrsi samoubistvo razumeo bih ga! Obicno zlostavljana deca imaju i neko psihicko oboljenje!
:dontunderstand: pa to sto je ruzna nije razlog da je sada svi ismejavaju. Kako bi se ti (a i ti koji je zezaju) osecao da si na njenom mestu? Nije ona kriva za to. Mogu da predpostavim kolike ste joj komplekse napravili...
Ja je ne ismevam,ali ostali iz skole je ismevaju! Ja bih se ubio da sam kao ona,jer mi je dobar deo teen i detinjstva upropascen i uzasan i nema izgleda da se poboljsa...*** ne mogu za sebe da kazem da sam lepotan ni da sam neki sad frajer,ali licim na ljudsko bice i izgledam prosecno i znam da ipak ima neko ko bi hteo da bude samnom do kraja zivota!

U danasnje vreme samo je bitno da li si poznat ili da li imas pare ili ako nemas to da izgledas ekstra! Muskarac se zaljubljuje gledajuci a zena slusajuci,zapamti to! Niko se nece zeniti pre 27 ako je normalan,a nju ce odbiti 98% muskaraca ili 100% ljudi koji izgledaju prosecno ili iznad proseka,o izgubljenim slucajevima ne razgovaram!:)

Ta "debela" treba da pridje pred svima i da ti zalepi jedan socan poljubac da se pusis! :lol:

Salu na stranu, danas je estetska hirurgija cudo, jeste li gledali extreme makeover?
Ona moze da smrsa, da dodje na normalnu kilazu pravilnom ishranom i sportom, zubi mogu da joj se komplet urade da bubdu savrseni, usta mogu da se srede silikonima i plasticnom hirurgijom. Bulju neka samo zategne, da bude kao u J Lo.
Jos da sredi sise, i na kraju imas pevaljku ko i bilo koju na TV-u (da ne navodim imena, posto kazes da je plavusa :lol: ), za kojom balavi pola Srbije :lol:

Pa da pricas posle svojoj deci kako te je ta riba poljubila!

Poslednja izmena:
Ta "debela" treba da pridje pred svima i da ti zalepi jedan socan poljubac da se pusis! :lol:

Salu na stranu, danas je estetska hirurgija cudo, jeste li gledali extreme makeover?
Ona moze da smrsa, da dodje na normalnu kilazu pravilnom ishranom i sportom, zubi mogu da joj se komplet urade da bubdu savrseni, usta mogu da se srede silikonima i plasticnom hirurgijom. Bulju neka samo zategne, da bude kao u J Lo.
Jos da sredi sise, i na kraju imas pevaljku ko i bilo koju na TV-u (da ne navodim imena, posto kazes da je plavusa :lol: ), za kojom balavi pola Srbije :lol:

:hahaha::rotf::super:

Ne mogu da verujem da ste od samoubistva dosli do ruzne debele, nekako se sve svede na izgled, ha...

Nisam ja tu da objašnjavam šta je šta.

pa ti tu imash te chudne teorije :lol:
evo shta je zvanichno, pa reci el se poklapa:
Карактер означава кључно обележје личности, специфичан склоп емоционално-мотивационих, социјалних, моралних и конативних изразитих црта по којима се она разликује од свих других. Према Фројду, за развој склопа црта карактера значајно је како је појединац прошао различите стадијуме у развоју либида, а посебно аналну и оралну фазу. Такође је важан начин како је његов Его остварио однос према Иду и Супер-егу. Према социјалним аналитичарима, на формирање карактера утичу и организација друштва и интерперсонални односи, а не само организација либида.

Личност је један од темељних појмова психологије који се односи на непоновљив, релативно чврсто интегрисан, стабилан и комплексан психички склоп особина, који одређује карактеристично и доследно понашање индивидуе. У те особине спадају интелектуалне способности, вредности, мотиви, емоције, циљеви и намере, начин понашања. Личност је динамичка структура коју чини систем међусобно повезаних црта (способности, темперамента, карактера), мотива, вредности, ставова итд. Најопштије, то је стабилна организација индивидуалних карактеристика човека на основу које се сваки појединац разликује од свих осталих. Према Олпорту, личност је динамичка организација оних психо-физичких система унутар индивидуе који одређују њено карактеристично понашање и њен карактеристичан начин мишљења. Према психоанализи, личност је сложен структурални и динамички систем који обухвата већи број подсистема или инстанци. Зато се психоанализа оријентише на специфично дубинско разматрање несвесних слојева личности, као и на изучавање динамике развоја, укључујући, поред нормалних, и патолошке последице дисхармоничног развоја. Јунг томе додаје још и елементе колективне подсвести који улазе у структуру личности.

Back