mkzklz
Primećen član
- Poruka
- 820
Ja sam se više puta ubio od rakije.
Rakija je imba.
Rakija je imba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu da vas slusham vishe.
taj koji se ubija je najvishe na'ebo! treba imati muda ubiti samog sebe, a ti kazhesh da su to kukavice. Bash da vidim tebe da l' smesh da se ubijesh.
Ne postoji opravdanje da covjek digne ruku na sebe. Toliko od mene.
desavalo mi se zbog tipa u 14 godina da se secem i skacem i takoAl evo me zivim, i dalje imam kobasicu svoju, ne njega, al stalno dolaze, i kajem se sto me terao da se ubijam, sad se skoro i ne druzimo, al kad se druzimo, ok smo, i ne pominjemo ljubav i sranja. Ipak je on bio debil.
A posle njega prava jubav. On me je naveo na 2 nervna sloma u roku od mesec dana. Boli to. Mozak ti se sjbe nacisto.
I to je to. Sad mi ne pada na pamet da se za nekog vise ubijam. jer kontam da zivot makar malo vredi. Makar zbog mladih kobasica.![]()
![]()
ALI UMREEEEEEEECUUUUUUUUUU!![]()
Nijedan problem u nasem zivotu nije toliko veliki a da se sa Bozjom pomocu ne moze prebroditi. I taj gresnik treba da ima na umu da nakon Svete tajne pokajanja i ispovesti svojih grehova, veliki, bogohulni greh koji je on ispovedio ne sme ponoviti, kako i kazu sveti oci i duhovnici. Greh koji ispovedamo ne smemo ponavljati. To bi znacilo nepostovanje prema Svetoj tajni ispovesti, lazno shvatanje vrline, prelesnu revnost i sanjalacku, laznu duhovnost. Potsetimo se na kraju jos jednom Hristovih reci koje je On uputio svojim ucenicima - apostolima, a preko njih i svima nama: "U svetu cete imati mnogo nevolja ali ne bojte se, jer ja nadvladah svet"
ali ne mozete dokazati glupoj devojcici u 14 godina da nije vredno ubiti se zbog decka pobogu. u tome je valjda stvar...boze..ja se smejem kad se setim sta me je moj terao da radim, ali dobro..sta cemoHAHAHA
Pa da ima imalo pameti, moglo bi.
U stvari, sta tu ima da se dokazuje.
Valjda dovoljno dobro i sama zna.
![]()
u tome je fora da ta devojcica sa svojom prvom ljubavlju nije znala sta da radi i da nema pameti niti iskustva da zna sta je dobro.pobogu..