Samoubistvo

Steta sto je prezivela, a i ti doktori... ccc... mislim, spasavaju zivot koji ocigledno ne zeli da bude spasen. Ko hoce da se ubije - samo napred! Cim vam zivot postane mucenje prekinite ga!

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

:roll::roll::roll:
***. zar je toliko teško prihvatiti život???

Pa ponekad mi i padnu takve gluposti na pamet...Ali samo kada sam totalno depresivna i sve gledam crno i odmah me prodju takve misli....A inace svi "problemi" koje mi sad imamo su obicne gluposti i svi su resivi pa mi nije jasno kako sve vise tinejdzera pomislja o samoubistvu(neki i pokusaju)? :dontunderstand:KAd neko nema snage da se izbori sa svakodnevnim problemima onda je to zaista jadno!

Na konto one curice iz Crne Gore...

Kako bre razredna kriva...?

Meni uopšte nije jasno ni što je zovu na razgovor.. Mislim, okej, ajde razgovor, ali to je sve... Po mom mišljenju ona nije ništa kriva, kriva je klinka jer pravi od muve slona. Ali bukvalno.
I ajde da je kao neki ozbiljniji problem... i opet bih rekla da nije baš najnormalnija jer ne znam šta ti se mora desiti, ne sa 12, ne sa 18, ne sa 40... da se ubiješ. A ne zbog ovakve gluposti... ju, ju...

Ma ne mogu ni da pišem kako treba, šokirana sam. I onda komentari tipa ''ko nam uči decu''. Ma hajde. Škola jeste obrazovno-vaspitna ustanova, ali nije njen zadatak da krene od nule.

Meni uopšte nije jasno ni što je zovu na razgovor.. Mislim, okej, ajde razgovor, ali to je sve... Po mom mišljenju ona nije ništa kriva, kriva je klinka jer pravi od muve slona. Ali bukvalno.
I ajde da je kao neki ozbiljniji problem... i opet bih rekla da nije baš najnormalnija jer ne znam šta ti se mora desiti, ne sa 12, ne sa 18, ne sa 40... da se ubiješ. A ne zbog ovakve gluposti... ju, ju...

Ma ne mogu ni da pišem kako treba, šokirana sam. I onda komentari tipa ''ko nam uči decu''. Ma hajde. Škola jeste obrazovno-vaspitna ustanova, ali nije njen zadatak da krene od nule.

pa jeste stvarno,vishe su krivi roditelji(a nisu ni oni),ako uopshte moze ta krivica da se prebaci na nekoga,a sama je kriva..............oke,mislim hrabra je ona kad je mogla da se ubije,ali po meni je to kukavicluk,da nemozesh sam da se izborish sa svojim problemima,mislim koliko je ona imala godina uposhte!?koliko god-neverujem da tako mlad covek moze da ima neke nereshive problema:roll:

Nije hrabra. Kao što sama kažeš (malo suprotnosti u istoj rečenici), ona je kukavica. Da ne kažem nešto drugo... ne mož' reći roditeljima da su pozvani u školu. Nije nego.
Pa, da se nije ubila, ta bi pukla za par godina ionako. Realna sam.

Nisam na to mislila... možda bi samo pukla psihički i mentalno zato što ne bi mogla da izdrži ''pritisak'' koji se nameće u srednjoj školi, pa na faksu. Koji je za normalnog i zdravog čoveka samo stres, za nekog veći nekog manji, ali ona očigledno nije bila normalna čim se ubila zbog ovoga.

slazem se da curica vjerovatno nije bila bas jaka osoba, i da pogrjesila i sve to...al uzmite u obzir u kakvoj je to porodici zivjela kad to nije smjela da kaze roditeljima...i odnos prema profesorici....
kakva je ta profesorica kad prihvata zvake od ucenika?sumnjam da bi joj one ponudile da nisu imale neki odnaos s njom i da nisu u proslosti vec to radile...ili da ih ona nije nekad pitala za zvaku...a nastavnica koja je spremna da uzme zvaku od ucenika mora bit i spremna na salu, i zaebanciju...a ova odma pravila bruku....ona je prosvetni radnik, i ne smije se tako igrat sa granicama profesor-ucenik....

Paaaa... ne znam... meni sasvim u redu zvuči da pita nekog iz prve klupe je l ima žvaku. :neutral: Osim ako nije neka nadžak-baba. Ustvari, i nadžak-babe su pitale za žvaku.... :neutral:

al ako je takav tip nastavnice to znaci da ima neki opusteniji odnos s njima....i ako je spremna da ih pita za zvaku mora bit spremna na to da su to djeca 5-6raz i da ce mozda napravit neku sprdnju...da ce se nasalit....!

E nasao sam super stvar za sve kamikaze
samo 150 din kod kineza .
:rotf:
2951.jpg

Prosle godine je jedna osmakinja iz moje skole, zato sto joj je razredni fizicar ostavio na polaganje istrcala sa casa i iz skole vristeci i popela se na krov solitera, prekoputa skole, i kao skocice....Ovi momci iz njenog odeljenja su pokusali da je vrate, ali ono, fazon-ne prilazite, skocicu, kao na filmu...I na kraju je neko uspeo da je skloni, i da je smiri..........
To je labilna licnost, ma i bolesnik....

Back