...Punk r0ck girl...
Zainteresovan član
- Poruka
- 190
Nikad nisam ni pomislila da izwrshim samoubistwo...Ne znam...Ti ljudi su malo SLB
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imamo ali ja idem na gradjansko pravo. rekla sam da je ono iz novina. mada ja verujem u boga.P.S. jel si ti ateist???
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
Na konto one curice iz Crne Gore...
Kako bre razredna kriva...?
Meni uopšte nije jasno ni što je zovu na razgovor.. Mislim, okej, ajde razgovor, ali to je sve... Po mom mišljenju ona nije ništa kriva, kriva je klinka jer pravi od muve slona. Ali bukvalno.
I ajde da je kao neki ozbiljniji problem... i opet bih rekla da nije baš najnormalnija jer ne znam šta ti se mora desiti, ne sa 12, ne sa 18, ne sa 40... da se ubiješ. A ne zbog ovakve gluposti... ju, ju...
Ma ne mogu ni da pišem kako treba, šokirana sam. I onda komentari tipa ''ko nam uči decu''. Ma hajde. Škola jeste obrazovno-vaspitna ustanova, ali nije njen zadatak da krene od nule.
Čitala bi u novinama "ubila dečka, pa sebe" itd.Pa, da se nije ubila, ta bi pukla za par godina ionako. Realna sam.
Na konto one curice iz Crne Gore...
Kako bre razredna kriva...?
Meni uopšte nije jasno ni što je zovu na razgovor.. Mislim, okej, ajde razgovor, ali to je sve... Po mom mišljenju ona nije ništa kriva, kriva je klinka jer pravi od muve slona. Ali bukvalno.
I ajde da je kao neki ozbiljniji problem... i opet bih rekla da nije baš najnormalnija jer ne znam šta ti se mora desiti, ne sa 12, ne sa 18, ne sa 40... da se ubiješ. A ne zbog ovakve gluposti... ju, ju...
Ma ne mogu ni da pišem kako treba, šokirana sam. I onda komentari tipa ''ko nam uči decu''. Ma hajde. Škola jeste obrazovno-vaspitna ustanova, ali nije njen zadatak da krene od nule.
Paaaa... ne znam... meni sasvim u redu zvuči da pita nekog iz prve klupe je l ima žvaku.Osim ako nije neka nadžak-baba. Ustvari, i nadžak-babe su pitale za žvaku....
![]()
E nasao sam super stvar za sve kamikaze
samo 150 din kod kineza .
![]()