gost 94023
Ističe se
- Poruka
- 2.527
наравно да не ....
Pod ultranacionalizam se svrstava i Tuđmanov ultranacionalizam koji ti se kako vidim sviđa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
наравно да не ....
Pod ultranacionalizam se svrstava i Tuđmanov ultranacionalizam koji ti se kako vidim sviđa...![]()
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
Da se ubijem da ne bih slusala roditelje i da ne bih ucila....
Niko i nista nije vredno mog zivota...Kakav je da je,moj je i hocu da ga prozivim najbolje sto mogu...
Bas veliki problem kec iz biologije...Ja vucem keca iz matematike vec 3 godine po celu skolsku godinu,na kraju dobijem dvojku,pa se nisam ubila do sad...
Život je taj koji ti stalno nadmeće prepreke, a ti si taj (pojedinac) koji mora da ih reši, ali ne tako što će sebi oduzeti isti taj život...
pa samo se vi vjesajte ili rezite vene, pucajte u glavu itd.
skratis sebi muke, nekoliko sekundi i tebe nema, tu se za tebe sve zavrsava.
ali kako se nastavlja zivot tvojih najblizih??
NIKAKO!
sada oni imaju do kraja svog zivota traumu i nemogu da vode normalan zivot
pitaju se zasto, krive sebe za to sto se desilo...
na kraju je to uvek glupa odluka
zato ako stvarno zelite to da ucinite onda prvo pomislite malo na druge!! nemojte dizati ruku na sebe!!
NE POSTOJE PROBLEMI KOJI SE NEMOGU RIJESITI
Jedna devojka odavde skočila sa 14-og sprata pre neki dan
Ima 28 godina
Ima 28 godina
Jesu je morali kupiti usisivačem za vodu?
Ima 28 godina
Jesu je morali kupiti usisivačem za vodu?
Veoma smešno
Nemam pojma, ne živi ovde
Ali je rođaka moje najbolje drugarice
Ne treba da bude smiješno, zamisli u šta se njeno tijelo pretvorilo pri udaru u zemlju nakon leta sa 14og sprata...
Ne treba da bude smiješno, zamisli u šta se njeno tijelo pretvorilo pri udaru u zemlju nakon leta sa 14og sprata...
Meni je to stravicno,tako mlada zena,strasno...
O cemu li ti ljudi,dok padaju ,razmisljaju,da l se pokaju...? sta mislite?
Citala sam da dosta njih u tom tremu shvati da ipak ima resenja,ali uglavnom bude prekasno.![]()