Samoubistvo

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

Da se ubijem da ne bih slusala roditelje i da ne bih ucila..:eek:..
Niko i nista nije vredno mog zivota...Kakav je da je,moj je i hocu da ga prozivim najbolje sto mogu...
Bas veliki problem kec iz biologije...Ja vucem keca iz matematike vec 3 godine po celu skolsku godinu,na kraju dobijem dvojku,pa se nisam ubila do sad...

Da se ubijem da ne bih slusala roditelje i da ne bih ucila..:eek:..
Niko i nista nije vredno mog zivota...Kakav je da je,moj je i hocu da ga prozivim najbolje sto mogu...
Bas veliki problem kec iz biologije...Ja vucem keca iz matematike vec 3 godine po celu skolsku godinu,na kraju dobijem dvojku,pa se nisam ubila do sad...

ima vremena mlada si

Bezveze je uopšte što neko želi da se ubije zbog ocene, mislim može da nauči i da popravi ocenu, a ne da sebi seče vene...
A isto tako i razlog da se ubiješ zato što te smaraju roditelji-jednostavno možeš swojim ponašanjem da utičeš da te ne smaraju, a ako ne želiš, jednostavno možeš da izdržiš na neki drugi način, a ne da skočiš sa krova najviše zgrade...
I da, to je veliki grex...
Život je taj koji ti stalno nadmeće prepreke, a ti si taj (pojedinac) koji mora da ih reši, ali ne tako što će sebi oduzeti isti taj život...

Poslednja izmena:
pa samo se vi vjesajte ili rezite vene, pucajte u glavu itd.
skratis sebi muke, nekoliko sekundi i tebe nema, tu se za tebe sve zavrsava.
ali kako se nastavlja zivot tvojih najblizih??
NIKAKO!
sada oni imaju do kraja svog zivota traumu i nemogu da vode normalan zivot
pitaju se zasto, krive sebe za to sto se desilo :thumbdown: ...

na kraju je to uvek glupa odluka :dash:

zato ako stvarno zelite to da ucinite onda prvo pomislite malo na druge!! nemojte dizati ruku na sebe!!

NE POSTOJE PROBLEMI KOJI SE NEMOGU RIJESITI

pa samo se vi vjesajte ili rezite vene, pucajte u glavu itd.
skratis sebi muke, nekoliko sekundi i tebe nema, tu se za tebe sve zavrsava.
ali kako se nastavlja zivot tvojih najblizih??
NIKAKO!
sada oni imaju do kraja svog zivota traumu i nemogu da vode normalan zivot
pitaju se zasto, krive sebe za to sto se desilo :thumbdown: ...

na kraju je to uvek glupa odluka :dash:

zato ako stvarno zelite to da ucinite onda prvo pomislite malo na druge!! nemojte dizati ruku na sebe!!

NE POSTOJE PROBLEMI KOJI SE NEMOGU RIJESITI

Tako je :klap::klap::klap:

Meni je to stravicno,tako mlada zena,strasno...

O cemu li ti ljudi,dok padaju ,razmisljaju,da l se pokaju...? sta mislite?

Citala sam da dosta njih u tom tremu shvati da ipak ima resenja,ali uglavnom bude prekasno.:neutral:

pa stvarno..........verovatno je i ona mislila ovako k'o mi dok je neshto nije "stislo",al verovatno nije bila dovoljno stabilna ili svesna,ili zrela ili shta vec kad nije razmishljala o posledicma(ne po nju,nego po njene roditelje,prijayelje i to)strashno:(

Back