Samoubistvo

Pardon nisam video ovu povratnu,pa sam kad sam pročitao svoju obrisao...Strogoća nije na odmetu...Vidiš samo na ovom forumu koliko su dečurlija opuštena (raspuštena) da to čak prelazi i granice normalnog (u patrijarhalnijem smilu)...Da li da se kresnem sa ovim,ili sa onim,a ipak oboje mi se sviđaju,pa bi sa oboma- to su razmišljanja tinejdžerki koje nisu imali autoritarnijeg roditelja,a takvih je sve više.Posle se njihovi matorci hvataju za glavu kada im ćera od 13 dođe sa stomakom do zuba a ne zna ko je tatica...
Sve češće za videti danas... :cry:

A postoji dosta tehnika udaranja da boli a da neostaju modrice,tako da nema dokaza (jedan postavis jorgan preko nekog i udaras po telu ne ostaju modrice na kozi ali zato se potresaju unutrasnji organi)!!
Može i sa rukavice s pesak, spolja se ništa ne vidi, ali ti unutra sve istumbaju, džigerica dodje na mesto žuči, a žuč na mesto bubrega. :lol:

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
Desilo mi se da mi se rodila takva ideja u glavi.
Nije bilo ni zbog ocena,ni zbog gundjanja....Problem je bio malo ozbiljnije prirode.
Ali ja ipak verujem da uvek postoji IZLAZ.
Mada ga je ponekad tesko naci on uvek postoji.
Samoubistvo to nije.

Sve bih dala da su mi brige oko ocena i smaranje roditelja zbog stanja u skoli jedina briga koju cu ikad imati...A znam da nisu.

Sve nas ce tek docekati i isibati goooomila problema u zivotu,neuporedivo tezih i ozbiljnijih od losih ocena i sl.

A zivot se saastoji iz dosta nogo losih stvari,i tek ponekad dobrih.

Bas bog tih dobrih stvari koje nas cine srecnim,treba i vredi sve ostalo izdrzati.;)

Brate nisu samo problemi uzrok,evo meni ponekad padne tako nesto na pamet cisto iz zajeban*cije da uradim,ne zato sto sam u problemima sa roditeljima,skolom ili kad nesto toliko imbecilski vidim na tv ili uzivo meni bukvalno dodje da se ubijem!!

Da...
I meni tako dodje kad vidim najglooplju reklamu ili kad vidim nesto u Grand-u, meni odmah dodje da skacem..... cccc Uzas....
Nego, imala sam ja puno puta tu zelju... za samoubistvom... i s'o se mene tice... bice izvrsena nekad :)

Da...
I meni tako dodje kad vidim najglooplju reklamu ili kad vidim nesto u Grand-u, meni odmah dodje da skacem..... cccc Uzas....
Nego, imala sam ja puno puta tu zelju... za samoubistvom... i s'o se mene tice... bice izvrsena nekad :)

Ja sebi obicno lupim samar kad vidim neku glupu reklamu,pogotovu one za detardzent! Zato i negledam tv,steti zdravlju!!

Au glupe li teme....
Al' svejedno da odgovorim....ne umiremi se......i ne zelim da umrem do 100 godine svog zivota....svaki problem je reshiv....dakle glupa tema josh gluplji odgovor....

E za samoubice
Suicide_gun.jpg

Jaooo LoL za deterzednt!!! :rotf:
Ja sam majke mi jednom pocela da placem od muke :lol:

A inace, rekla sam za samoubistvo i to bla bla.... eee danas sam videla sooper deponiju! Bas onako dobru, za skakanje :D

XAXAXAXAXA NOVA IDEJA - Deponija. Uvek raste tako da vas je teze naci+tu su mnoge mogucnosti za gubljenje delova vaseg tela+bonus: ona glodilica il' kako se vec zove, sto jede stvari, e pa ona moze da posluzi i za vas.:P:P

Back