blackmore95
Domaćin
- Poruka
- 3.757
Ne zaboravi da napishesh testament
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve češće za videti danas...Pardon nisam video ovu povratnu,pa sam kad sam pročitao svoju obrisao...Strogoća nije na odmetu...Vidiš samo na ovom forumu koliko su dečurlija opuštena (raspuštena) da to čak prelazi i granice normalnog (u patrijarhalnijem smilu)...Da li da se kresnem sa ovim,ili sa onim,a ipak oboje mi se sviđaju,pa bi sa oboma- to su razmišljanja tinejdžerki koje nisu imali autoritarnijeg roditelja,a takvih je sve više.Posle se njihovi matorci hvataju za glavu kada im ćera od 13 dođe sa stomakom do zuba a ne zna ko je tatica...
Može i sa rukavice s pesak, spolja se ništa ne vidi, ali ti unutra sve istumbaju, džigerica dodje na mesto žuči, a žuč na mesto bubrega.A postoji dosta tehnika udaranja da boli a da neostaju modrice,tako da nema dokaza (jedan postavis jorgan preko nekog i udaras po telu ne ostaju modrice na kozi ali zato se potresaju unutrasnji organi)!!
Desilo mi se da mi se rodila takva ideja u glavi.Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
Da...
I meni tako dodje kad vidim najglooplju reklamu ili kad vidim nesto u Grand-u, meni odmah dodje da skacem..... cccc Uzas....
Nego, imala sam ja puno puta tu zelju... za samoubistvom... i s'o se mene tice... bice izvrsena nekad![]()
xaxaxa...jesi ziv?![]()
Ako se ovo odnosi na mene,jesam ziv sam!! Why??
ma sto ubiti sebe kad ima toliko drugih ljudi koje treba koknuti?
iskali agresiju na drugima, toplo savetujem![]()
Ja sebi obicno lupim samar kad vidim neku glupu reklamu,pogotovu one za detardzent! Zato i negledam tv,steti zdravlju!!
Jaooo LoL za deterzednt!!!
Ja sam majke mi jednom pocela da placem od muke
A inace, rekla sam za samoubistvo i to bla bla.... eee danas sam videla sooper deponiju! Bas onako dobru, za skakanje![]()
ne
ne
u stvari skakala sam sa krova garaze, al ne sa ciljem da se ubijem
a ti "problemi" su inache nereshivi?
debil
valjda je posle skontala da je debil
i tako
E sad mi je palo na pamet,kako bi bilo ql da otvorim temu kako bi voleli da umrete jednog dana!!![]()
jao ja sam otvorila tu temu na jednom forumu, i svi mi rekli kako sam luda bolesna itd...![]()
Pacenici!! Ajde da vidim jel jos neko za!! Na kom forumu mozda imam nick posalji pp ako hoces naravno!!