Samoubistvo

Koja je to gimn.u pitanju?ova devojka je iz Vgimn.

Mislim da ti pricas o VII gimn,jer se i tu, valjda, u isto vreme jos jedna ubila:-|.

Koliki teret na savesti taj prof.nosi...iako mozda i nije kriv...

Jednom je jedan dečko u našoj školi skočio kroz prozor jer je pitao profesora šta treba da uradi da bi dobio dvojku, a ovaj mu je rekao "Skoči kroz prozor"
Na sreću preživeo je, a profesor je jedno vreme bio na psihijatrijskom lečenju :mrgreen:
Da se neko ubije zbog ocene?
To može samo neviđeno nezrela osoba...

Jednom je jedan dečko u našoj školi skočio kroz prozor jer je pitao profesora šta treba da uradi da bi dobio dvojku, a ovaj mu je rekao "Skoči kroz prozor"
Na sreću preživeo je, a profesor je jedno vreme bio na psihijatrijskom lečenju :mrgreen:
Da se neko ubije zbog ocene?
To može samo neviđeno nezrela osoba...

Kakav lik.
Samoubistvo nikad nije izlaz.

Stvarno mi nije jasno kako mladi dolaze u situacije da pomisljaju na samoubistvo, to je toliko strasno da...

Jeste strasno kad ti u jednom danu sve krene nizbrdo i sve sto si imao i stekao odleti,prodje,nestane i ti vise nemas zelju ni snage da ponovo izgradis,jer uvek znas da ces opet to izgubiti zbog vise sile!! Taman kad ti krene nesto u zivotu uvek nesto mora da te zajebe i da te vrati na pocetak i coveku lepo pukne **** i zajebe sve i ubije se!!

Samoubistvo je za mene paradoks...
Znaš kako ja gledam na samoubistva ovih tinejdžera? (i ja se ubrajam u njih)
To su ona razmišljanja Ubiću se, ostaviću oproštajno pismo u kojem ću napisati svašta, i isprozivati mamu i tatu, nabiti im komplekse, i okriviti ih za svoju smrt, i svi će pričati o meni i bla bla
Mada 80% ljudi koji razmišljaju o samoubistvu dolaze do želje da ih neko spasi prije nego kucne zanji čas...
Pa poslije da budu žrtve u očima svih, pokušali se ubiti zbog ovog, zbog onog...
ihhhh
Jedan mladić je skočio sa zgrade, i nekih 20 metara od asfalta počeo je da vrišti i koprca se u vazduhu...
Na žalost, bilo je prekasno...
Par dana je njegov vrisak odjekivao gradom...

Na koji način je oduzela život sebi?

Kol'ko ja znam,pucala je sebi u glavu...:-|

A sto je najgore,pamtim (citala u novinama) jos barem 5 ljudi ,koji su se zbog ocena i skole ubili...:roll::-|

To sto si rekao,Limune,za tog decka......Citala sam da se vecina ljudi koji npr.skacu sa mosta ili zgrade,dok padaju,predomisle ,shvate da ipak ima resenja...Ili dok cekaju da otrov koji su uzeli pocne da deluje...

Poslednja izmena:
Ova tema treba da se LOCKUJe ,pise tamo negde da je ozbiljna i jeste ozbiljana ALI NIJe ZA TINEJDZERE.
P.S ako neko pomislja da se ubije neka ode do psihijatra tamo se to najbolje i najbrze resava,a ne na forumima .......Tesko da tu neko moze da ti pomogne

Back