Samoubistvo

Ne razmisljam o tome,ali oduvek sam razmisljala o takvima kao o slabicima koji ne mogu da rese sve to,koji ne mogu da budu ponosni na sebe,svoj zivot...nego samo tako hoce da okoncaju...ma...i ta garisonka sto je zbog jednog KECA iz BIOLOGIJE-xaxaxa,htela da se ubije....nemam reci...

to nije smeshno, ne smesh se rugati i smejati tako ozbiljnim stvarima.
naravno, tvoj stav oko samoubistva je OK, al ne smesh ispoljavati takvo nerazumevanje prema osobama koje imaju takve probleme, jer im tako samo pomazhesh da utonu dublje u ta osecjanja i te probleme.

Ma... u kakvom svetu zivimo i nije teshko naci razlog da bi se chovek ubio...
Mislim,ja se ne bih na to odluchila a ni necu to da podrzavam ako neko to hoce...
Shto se mene tiche,nije samoubistvo spas...

Зар заиста на форуму тинејџери има оваквих ствари?
Па чекајте, замислите какви би били животи ваших родитеља, ваше браће и сестара...да се одлучите на тако нешто, колико је то себично..., није лако живети, али сутра ће бити боље, за коју годину кад завршите школу, ће те се сећати тих тадашњих проблема и схватићете како су били мали и безазлени а ви правите трагедију од тога...како би вам било да ваши родитељи дигну руку на себе због тога што им се дерете...
Кец из биологије? Па после вас се налази цео један живот, има толико ствари, толико људи, толико судбина које ће те открити, толико места која ће те посетити...ви тек треба да изградите своју личност, ви тек треба да имате проблеме...свако има проблема са школом али се и та школа заврши...час биологије траје 45 мин. А живот много дуже...мени су месеци рада пропадали због глупих људи, али се помириш и идеш даље, а ако вама биологичарка да кеца јер сте учили 5 сата, то је само једна мала непријатност, дешава се, па шта...

А какав је то принцип ''убићу се због проблема'', свако има проблеме, много ме нервира кад тако клинци који боље живе него већина људи, ставе прст на чело и мисле да су открили топлу воду, а то је тако незрело да немам речи...спустите се на земљу, видите колико вам је лепо, уживајте у томе, и чекајте праве проблеме да судите колико сте психички јаки...

Braavo careeeeee!!!
Inace i ja sam par puta bi u nameri da to uradim, uglavnom zbog roditelja. Jednom sam se tako posvadjao sa caletom da mi je puk'o film, jer kada se on i ja svadajmo, to sve leti u vazduh. On je tako nedokazan covek da je to strasno, pa na svu moju tvrdoglavost+otezavajuce okolnosti psihofizicke spremnosti posle naporonog dana jeste uzas.

Ne znam... meni je to strasno. Jedan drug iz moje prosle skole je isto imao obicaj da se samopovredjuje, na tehnickom je sam sebi slomio prste na ruci kad je udario o zid jer je dobio 2... na matematici izbo sebi ruku sestarom iz istog razloga... Nije bas ubistvo ali i o tome je razmisljao, tako mlad, katastrofa...

Зар заиста на форуму тинејџери има оваквих ствари?
Па чекајте, замислите какви би били животи ваших родитеља, ваше браће и сестара...да се одлучите на тако нешто, колико је то себично..., није лако живети, али сутра ће бити боље, за коју годину кад завршите школу, ће те се сећати тих тадашњих проблема и схватићете како су били мали и безазлени а ви правите трагедију од тога...како би вам било да ваши родитељи дигну руку на себе због тога што им се дерете...
Кец из биологије? Па после вас се налази цео један живот, има толико ствари, толико људи, толико судбина које ће те открити, толико места која ће те посетити...ви тек треба да изградите своју личност, ви тек треба да имате проблеме...свако има проблема са школом али се и та школа заврши...час биологије траје 45 мин. А живот много дуже...мени су месеци рада пропадали због глупих људи, али се помириш и идеш даље, а ако вама биологичарка да кеца јер сте учили 5 сата, то је само једна мала непријатност, дешава се, па шта...

А какав је то принцип ''убићу се због проблема'', свако има проблеме, много ме нервира кад тако клинци који боље живе него већина људи, ставе прст на чело и мисле да су открили топлу воду, а то је тако незрело да немам речи...спустите се на земљу, видите колико вам је лепо, уживајте у томе, и чекајте праве проблеме да судите колико сте психички јаки...

Nikad necu da se ubijem nishta nije vredno toga to je za slabice
nisu problemi opravdanje,ni losha ocena,ni svadja

Uuuu pa moze i nama "tinejdzerima" zivot da se zakordza samo tako, pa onda samoubistvo i ne igleda kao los izlaz. S obzirom na to u kom smo periodu zivota, svakodnevnm problemima koje, pa svi imamo,onda o cemu razmisljamo i kako vidimo svet oko sebe i kako mislimo da nas on vidi moze stvarno da nam pogorsa zivot, ali se na kraju ispostavi da je sve splet takvih okolnosti koje su za doticnu osobu bile neprevazidjene i bezizlazne. To na scenu stupaju prijatelji i porodica, tako da nije bas mala stvar ako se tako nesto desi. VEOMA DELIKATNA STVAR!!

Braavo careeeeee!!!
Inace i ja sam par puta bi u nameri da to uradim, uglavnom zbog roditelja. Jednom sam se tako posvadjao sa caletom da mi je puk'o film, jer kada se on i ja svadajmo, to sve leti u vazduh. On je tako nedokazan covek da je to strasno, pa na svu moju tvrdoglavost+otezavajuce okolnosti psihofizicke spremnosti posle naporonog dana jeste uzas.

takodje...jedno vrijeme sam bas puno razmisljala o tome...i sad ponekad.....

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

vrlo blesno..i tvoje misljenje da je nazalost prezivela..niko ne zavisi od ocena nego od znalazljivosti u zivotu....
no coment

Samoubice idu u pakao...Mesto im je zagarantovano,dok obicni ljudi ma koliko se trudili da budu dobri shvate na kraju zivota da su bili budale i kada shvate naprave greh i odu u pakao...Tako da deco navalite u samoubijanje,zdravo je ;)

Samoubice idu u pakao...Mesto im je zagarantovano,dok obicni ljudi ma koliko se trudili da budu dobri shvate na kraju zivota da su bili budale i kada shvate naprave greh i odu u pakao...Tako da deco navalite u samoubijanje,zdravo je ;)

jes,jes, dobro je za srce...bolje sad nego kasnije....chu..prije cemo saznat da nema nicega poslije........nego imate li koje interesantne predloge, mislim vene, konopci, davljenje, sve je to vise bzv....amo da napravimo protest!smislimo neku parolu i onda svi masovno krrccc...:mrgreen:
oce li ko da se samoubije zbog mene?:mrgreen::lol:

jes,jes, dobro je za srce...bolje sad nego kasnije....chu..prije cemo saznat da nema nicega poslije........nego imate li koje interesantne predloge, mislim vene, konopci, davljenje, sve je to vise bzv....amo da napravimo protest!smislimo neku parolu i onda svi masovno krrccc...:mrgreen:
oce li ko da se samoubije zbog mene?:mrgreen::lol:

Dobro je popiti Domestos mešan sa Sonom kiselinom i onda si mrtav ko leš,nema ti ni omaške,a i ne mož' se predomisliš posle...

Pa kada se bolje sagleda sve se to svede u jednu tačku.Sve je na kraju isto....Na kraju smo ipak mrtvi i to je to....Sada, a za pedeset godina to je jedino izvesno u našem životu.Ostalo je totalno promenljivo dok je smrt jedino sigurno što imamo i jedino što nas čeka bez obzira na sve....Ako ima nešto posle smrti, valjda možemo okajati greh, a ako nema nama je svejedno mrak pa mrak.....Sada, a sutra, svejedno....Samo smrt je sigurna, dok život to je jedino za šta znamo i za šta se vredi boriti bez obzira na sve.To je jedino što nam je dato za džabe dok sve ostalo skupo platimo.I zato ga valjda trebamo čuvati.Inače ponekad razmišljam o samoubistvu čisto sa teoretske tačke gledišta i mislim da se nikada ne bi mogla odreći svog života ma kakav god on bio.....

Pa moj predlog je da skocis sa Palate albanije dole pred onu parfimeriju, jes da ce da pomisle da ti je nesto od parfema bilo ili nezadovoljan kupiac, al nema veze. Jos ako neko bude gledao onaj veliki video bim "Pero jes vid'o, jel ono ptica ili?" :razz::razz:

Back