Girl_Butterfly
Početnik
- Poruka
- 39
samoubistvo je odraz kukavicluka, treba biti hrabar i suprotstaviti se problemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makijavelli:drugaricE.....u kakvom se to drushtvu krecesh dete jadno.....
Twisted Transistor:OCENE I RODITELJI SU NAJVAZNIJE STVARI U ZIVOTU OMG!!!11
Sto bih ja rekao, nauci da razumes sarkazam -.-micika_015:shto bi keeper rekao: ODRASTI!
haha.....po gramatici bih rekao da si iz neke druge galaksije,pa josh ne mozhesh da savladash neke stvari....a da pitam ja tebe neshto(iako sumnjam da cesh odgovoriti,poshto morash da se sastajesh sa fbi agentima i te fore),jel se na tvojoj planeti ljudi ubijaju....anak332:Ne , ja to nikad nisam razmisljala , to samo bolesni ljudi
Nisam iz druge galaskije neo zivim 8 godina u juznoj americi pa neznam bas dobro srpsku gramatikuMakijavelli:haha.....po gramatici bih rekao da si iz neke druge galaksije,pa josh ne mozhesh da savladash neke stvari....a da pitam ja tebe neshto(iako sumnjam da cesh odgovoriti,poshto morash da se sastajesh sa fbi agentima i te fore),jel se na tvojoj planeti ljudi ubijaju.........ili shta meni ponekad padne na pamet,mozhda kad se ubijesh,onda poshto nisi umro prirodnom smrcu,onda se pojavish u istom obliku al u nekoj drugoj dimenziji,na mestu de zavrshe sve samoubice....i da
....to mesto je skroz od gume,tako da ne mozhesh da se ubijesh ponovo..... :|
U Peru , kul je , nije toplo sada je zima , sta je fensi ? poznata mi je rec al nemogu da se setim sta znaciTwisted Transistor:Gde u Juznoj Americi? Jel kul tamo? Jel toplo? Jel fensi? Jel ono?
fensi=pop muzika,kich odeca,mindjushe,mtv,moda,naochare za sunce,itd....anak332:U Peru , kul je , nije toplo sada je zima , sta je fensi ? poznata mi je rec al nemogu da se setim sta znaci.
ja sam chuo od neke budale,da se tamo neki lik zadavio sa gumenim medama....mislim stvarno,chovek koji sebi dopusti tako da umre pre svega ni ne zasluzhuje da zhivi....Twisted Transistor:Sto ne bi neko mogao gumom da se ubije? Baaah.