Samoubistvo

Ja kontam da je malo bezveze i to sto je danasnje vreme toliko ubitacno da ti je svasta dostupno i svasta ti pada na pamet.Da je u stvari sve ok,i da se ni mi neza###avamo toliko sa svim nebi dolazilo do ovakvih misli i osecanja,poremecenog sistema vrednosti i jos svakakvih sr#nja koja mi sada ne padaju na pamet,a inace postoje!Ma zivite bre ljudi!

A da nisu te tvoje drugarice bile mozda u 3pu da ce se u 35-oj ubiti jer onda vise nece biti mlade, lepe i pozeljne?!... Posto znam da je bilo i takvih ideja ili one sa idejama da ce se ubiti ako se nikad ne budu udale... E kad sam to cula smejala sam se 3 dana... :D
Btw nisam imala bas ideju da se samoubijem sa Makijavellijem, samo rekoh da sam ga zgotivila... ;)

anak332:
Ne , ja to nikad nisam razmisljala , to samo bolesni ljudi
haha.....po gramatici bih rekao da si iz neke druge galaksije,pa josh ne mozhesh da savladash neke stvari....a da pitam ja tebe neshto(iako sumnjam da cesh odgovoriti,poshto morash da se sastajesh sa fbi agentima i te fore),jel se na tvojoj planeti ljudi ubijaju.... :lol: .....ili shta meni ponekad padne na pamet,mozhda kad se ubijesh,onda poshto nisi umro prirodnom smrcu,onda se pojavish u istom obliku al u nekoj drugoj dimenziji,na mestu de zavrshe sve samoubice....i da :lol: ....to mesto je skroz od gume,tako da ne mozhesh da se ubijesh ponovo..... :|

Makijavelli:
haha.....po gramatici bih rekao da si iz neke druge galaksije,pa josh ne mozhesh da savladash neke stvari....a da pitam ja tebe neshto(iako sumnjam da cesh odgovoriti,poshto morash da se sastajesh sa fbi agentima i te fore),jel se na tvojoj planeti ljudi ubijaju.... :lol: .....ili shta meni ponekad padne na pamet,mozhda kad se ubijesh,onda poshto nisi umro prirodnom smrcu,onda se pojavish u istom obliku al u nekoj drugoj dimenziji,na mestu de zavrshe sve samoubice....i da :lol: ....to mesto je skroz od gume,tako da ne mozhesh da se ubijesh ponovo..... :|
Nisam iz druge galaskije neo zivim 8 godina u juznoj americi pa neznam bas dobro srpsku gramatiku :D , aa nisam znala da se sastajem sa fbi agentima hehe :D , az a ovo drugo haha :D

Twisted Transistor:
Sto ne bi neko mogao gumom da se ubije? Baaah.
ja sam chuo od neke budale,da se tamo neki lik zadavio sa gumenim medama....mislim stvarno,chovek koji sebi dopusti tako da umre pre svega ni ne zasluzhuje da zhivi.... :lol: ....ili neki lik''urinirao'' :lol: sa mosta na trafo stanicu :lol: ....ili jedan mali ciga iz mog rodnog sela,zvao se maradona....ortaci ga bacili sa brankovog mosta da vide''dal mozhe da pliva'',bilo u novinama....bozhe,pored ovakvih smrti samoubistvo chak i zvuchi logichno u neku ruku....

Ne razmisljam o samoubitstvu...hm...zivim na cetrnaestom...imam na terasi jak strik...a imam i onaj superostri noz sa teleshopa... :-) svaki bogovetni dan mi neki problem za samoubitstvo izleti npr.:
-vlado sine, hajd u prodavnicu...
-e ja tu ne odg. samoubitstvom vec kazem mami lijepo "necu!" Lakse mi je udarati kontru svima nego da se pentram po prozorima, bacam pod voz, il vezem strik oko vrata. Samo zamisli prezivis, i dozivotno u ludaru...

Back