Samoubistvo

#TAKY#:
Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

pa nije na zalost... ona da je htela da se ubije stavrno u smislu da je vise nema jer joj je doqrchio zivot,ona bi to uradila negde sama,gde ne bi postojao niko ko moze da je spreci i verovatno nekim jacim sredstvom a ne necime sto je slucajno imala kod sebe na casu. a i da je imala neki zilet,staklo ili sta vec na casu,to opet ukazuje na to da je planirala da dobije keca i onda se isece da bi time privukla paznju ili uplasila profesorku... da je htela da umre,umrla bi,ne bi ljudima dala sansu da je spasu...

Mene je samo strah da dve osobe koje mnogo volim i koje mi znace u zivotu,moj najbolji drug i moja najbolja drugarica,ne presecu sebi vene ili prospu mozak u onim trenucima najgore depresije,posto ih oboje imaju...

Hm treba se zaljubiti pa sta bude,bude.I ja se pitam kada ce doci taj dan kada cu biti srecna u ljubavi vise od par dana ali nikad se nisam razocarala u ljuabav.Ne moze se razocarati u ljubav,samo u izvesne osobe sa kojima smo mislila da ce ljubav uspeti

****** како глупа темааааааааааааааа............ Дође ми да се јебено убијем док је читам јер оно, смара за 6 медаља... Тема о самоубиству, У ПИЧКУ МАТЕРИНУ! :roll:

Јуче неки индијанац хтео да скочи са зграде у Београду и спречила га рија. Иначе лик је прсо још од '99 кад је служио војску на Косову за време бомбардовања... Штета...:(

Back