- Poruka
- 289
Koji ste vi debili? Kako tako nesto moze da vam padne na pamet. Zivot je pred vama a vi bi da se ubijate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
#TAKY#:Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
Sto??? Delim jedina nesrecu sa tobom sta je bilo? :-(toma_gts:evo sad mi dodje da se roknem :-( :-( :-(
ali sam navikla idem dalje... A to nije mnogoMakijavelli:fensi=pop muzika,kich odeca,mindjushe,mtv,moda,naochare za sunce,itd....

A npr ni vanzemaljci koji bi te oteli i vrsili extra bolne experimente na tebi pa onda te ubili?Zasto bi se mucio kad ne moras?Aca 92:niko i nishta ne zasluzuje da se odreknem svog jednog,jedinog,voljenog zivota
Ima veze sa tvojim najboljim drugom koji odlazi.. nekud?MadonnaGirl:Ja sam juce htela da se ubijem...Ali,jedna osoba me je sprecila u tome...Hvala joj...

Twisted Transistor:Ima veze sa tvojim najboljim drugom koji odlazi.. nekud?
ko kazhe da vanzemaljci nama zhele zlo ? :x :xDejan 90:A npr ni vanzemaljci koji bi te oteli i vrsili extra bolne experimente na tebi pa onda te ubili?Zasto bi se mucio kad ne moras?
pobogu devojchice...imas 15 godina...i smatrash sebe za takvu osobu...pa sta si toliko bogu zgreshila kad te treba ubitiMadonnaGirl:Ima veze sa tim da sam ja odvratna osoba koju treba ubiti,ako se ona sama ne ubije do tad...