Samoubistvo

I ja bih se slozio, s tim sto bi' ja to nazvao klinickom depresijom kako bih napravio razliku izmedju akutne depresije (iliti kratki period neraspolozenja izazvan kojekakvim drustvenim i bioloskim faktorima) i depresije kao mentalno obeljenje.

I da, slazem se sa Stefanom u vezi asocijalnosti. ;)

mogao bih i ja da se slozim, osim sa delom da su depresivni ljudi asocijalni. Ne sumnjam da mnogi jesu, ali ne nuzno... ;)
Ok, ne svi, al uglavnom zaista depresivni ljudi ne mogu da ustanu iz kreveta danima, samo spavaju... Al to je bash tezak sluchaj depresije...

Ja se npr nikad ne bih ubila, pa ne znam shta da mi se desi. Imala sam neke trenutke kad osecam da sam pala na dno i kako mi nema spasa, al i pored toga sam ipak optimista, sa nadom da ce jednom, nekada, bilo kada sve biti bolje...

Tacno,slazem se,za dperesivne osobe..:neutral: To je tako.

Ja nikad ne bih imala hrabrosti..da se ubijem.

Akrofobicna sam,nema sanse da bih se bacila s neke zgrade,i sl.
Da isecem vene,ni to ne bih smela.
Da se napijem lekova,pa da osecam svasta u stomaku dok deluju
Da se obesim,jos manje...:neutral:

postajem morbidna,Boze.

Jeste... Al uvek moze neshto da podje po zlu. Ako skochis s zgrade, mozesh da prezivish i da ti bude samo gore. Ako povuchesh obarach, uvek postoji minijaturna shansa da prezivish. I tako dalje...

Tacno,slazem se,za dperesivne osobe..:neutral: To je tako.

Ja nikad ne bih imala hrabrosti..da se ubijem.

Akrofobicna sam,nema sanse da bih se bacila s neke zgrade,i sl.
Da isecem vene,ni to ne bih smela.
Da se napijem lekova,pa da osecam svasta u stomaku dok deluju
Da se obesim,jos manje...:neutral:

postajem morbidna,Boze.

U tom slučaju,
predlažem ubijanje strujom.
Uzmeš gajtan za 220, neki raspali, i desnom rukom uhvatiš jednu žicu, a levom drugu. Strujno kolo se zatvara direktno preko srca, u sekundi dolazi do grčenja tog mišića i smrt nastupa gotovo trenutno.
:lol:

brate, fora je ako si u bedaku umesto da se ubijesh recimo odesh od kuce, uchlanish se u udruzenje kloshara i spavash po klupama, jedesh shta nadjesh, vatash ribe pa glumish ludilo da ne bi popio shamarchinu, prichash s kerovima, jedesh pacove dve kile komad ko zec i tako to...ma do jaja:rotf:

Normalno da se desava da nekad pomislis:Ej pa zasto moram da se mucim kad me jedan skok sa mosta moze resiti svih muka!Pogotovo kad se posvadjas sa roditeljima,drugom drugaricom,dobijes losu ocenu,imas osecaj da nista ne vredis i nikome ne znacis na svetu.Ali to je sve stvar puberteta pa kako reche moja profesorica biologije:Neko prezivi pubertet a neko ne.:whistling:

Jao,Stefane,kako sam se najezila sad.Ti i tvoji predlozi:neutral:

A zamislite,kad neko prezivi pokusaj samoubistva...I onda te fizicke posledice...Od mlade i zdrave i prave osobe.. odjednom imate polomljenu kicmu,probleme sa organima,ne znam ni ja sta vec moze...:neutral::neutral:

A zamislite,kad neko prezivi pokusaj samoubistva...I onda te fizicke posledice...Od mlade i zdrave i prave osobe.. odjednom imate polomljenu kicmu,probleme sa organima,ne znam ni ja sta vec moze...:neutral::neutral:

pre su teze psihicke...nije svaki pokusaj samoubistva bacanje sa dvanestospratnice

to je strasno...iam drugara koji je pre nekih nedelju dana pokusao da se ubije sa caletovim pistoljem..sad zivi veoma bedno jer je povredio pola organa a bio je skroz normalan pre toga..stvarno neverovatno sta ljudi rade zbog nekih gluposi :cry:

Back