User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
ne znam, nije prirodno da oduzmesh sam sebi zhivot samo zato shto ti se to svidja tako....
u svakom sluchaju, samo chovek to i radi
Zato sto je jedino razumno bice na zemlji!!8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, nije prirodno da oduzmesh sam sebi zhivot samo zato shto ti se to svidja tako....
Sto je to debilno??Jedino mi imamo mogucnost da biramo kako ce mo da zivimo svoj zivot i meni je bas to Ql,ako mi se ne zivi lepo prekinem patnju i ubijem se!! I zahvalan sam na mogucnosti izbora!!
Jako nezrelo razmisljanje.Pa neces se roditi opet...
Jedan zivot imas...
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
Nova moda.Katastrasno...
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
Učite na primjerima (uspjelim)
![]()
Učite na primjerima (uspjelim)
![]()
ijao što postadoh popularan...
Ubio se bušilicom...
E stvarno ima neinteligentnih idiota. Zar nije najlakše i najjeftinije ubiti se strujom, nadješ neki isečeni gajtan od 220 i lepo se uhvatiš levom za jednu, a desnom rukom za drugu žicu. Čak ni račun za struju neće biti veći.ijao što postadoh popularan...
Ubio se bušilicom...
E stvarno ima neinteligentnih idiota. Zar nije najlakše i najjeftinije ubiti se strujom, nadješ neki isečeni gajtan od 220 i lepo se uhvatiš levom za jednu, a desnom rukom za drugu žicu. Čak ni račun za struju neće biti veći.
E stvarno ima neinteligentnih idiota. Zar nije najlakše i najjeftinije ubiti se strujom, nadješ neki isečeni gajtan od 220 i lepo se uhvatiš levom za jednu, a desnom rukom za drugu žicu. Čak ni račun za struju neće biti veći.