Samoubistvo

P.S ako neko pomislja da se ubije neka...
...odmah to i uradi, pa da može da padne jedan
images

Gledala sam neku emisiju
U kojoj je ustvari psiholog objasnio
Da je najčešći razlog za samoubistvo samoća
To su ljudi koji su usamljeni, koji nemaju nikoga, i onda oni uglavnom u noći kad se ubiju, ili kad to požele zovu one telefone SOS ili šta već, i pričaju tako sa nekim od psihologa...
Najgore je čoveku kad je sam... :(

mada ne treba da se bedaci kada si usamljen.Mislim....normalno je da si tuzan i sve to ali ......trebas znati kada sebi da kazes dosta tugovanja itd........i da pocnes da menjas nesto da trazis prijatelje ili bilo sta sto trazis.Naravno ne desi se u trenutku to ali ne smes da gubis veru i nadu......

mada ne treba da se bedaci kada si usamljen.Mislim....normalno je da si tuzan i sve to ali ......trebas znati kada sebi da kazes dosta tugovanja itd........i da pocnes da menjas nesto da trazis prijatelje ili bilo sta sto trazis.Naravno ne desi se u trenutku to ali ne smes da gubis veru i nadu......

Trebaš, samo što mnogi ljudi to ne znaju
A ima i onih koji jednostavno uživaju u depresiji
Znaš kako je kad se čovek navikne na to
Pa mu još na kraju dođe kao pozitivna navika...

slabo ko uziva u depresiji,i nikom to nije pozitivna navika,jednostavno se desi,pokusas da izadjes jednom,drugi put,pa nece ne ide ti nikako da nadjes izlal.A ovo sto sam rekao da ne gubis nadu i da znas kad sebi da kazes da je dosta tugovanja,neki ljudi jednostavno imaju takav karakter,a neki istreniraju takav karakter.A ljudi prestanu da se veruju jer je lakse jednostavno da se predas(lakse je u tom trenutku)ali ne shvataju da je bo0lje boriti se trudite se,pa mora da se promeni nesto bar za malo

Trebaš, samo što mnogi ljudi to ne znaju
A ima i onih koji jednostavno uživaju u depresiji
Znaš kako je kad se čovek navikne na to
Pa mu još na kraju dođe kao pozitivna navika.
..

Bolje me nisi mogla opisati!!:lol: Nekako ti postane zanimljivo,svaki dan ti se nesto desava i sada umesto da odem kod psihologa i da se traumiram,ja se po forumu zezam i sprdam sa smrcu i uopste je se ne bojim!! A da se ubijem ne pada mi na pamet,barem ne jos ima jos dosta stvari da probam (marihuanu,sex sa bilznakinjama,da probam da napravim bend.....)!!:D

chovek je jedini debilni organizam koji MOZHE da se ubije
nijedna zhivotinja se nikad nije ubila, bar ne svojom voljom (verovatno su se sluchajno ubijale, npr. ptica ne vidi prozor, pa zvekne itd.)

Sto je to debilno??Jedino mi imamo mogucnost da biramo kako cemo da zivimo svoj zivot i meni je bas to Ql,ako mi se ne zivi lepo prekinem patnju i ubijem se!! I zahvalan sam na mogucnosti izbora!!

Poslednja izmena od moderatora:

Back