Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
I plus gajba ti ostane ne uprljana,sad onu sobu treba okreciti i pod oribati!! *** kako ljudi ne razmisljaju!!
da, ali ono je samotortura...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I plus gajba ti ostane ne uprljana,sad onu sobu treba okreciti i pod oribati!! *** kako ljudi ne razmisljaju!!
IIiii brate koji car kako je to izveo?? Ma daj lozis me kako moze busilicom da se ubije??
E stvarno ima neinteligentnih idiota. Zar nije najlakše i najjeftinije ubiti se strujom, nadješ neki isečeni gajtan od 220 i lepo se uhvatiš levom za jednu, a desnom rukom za drugu žicu. Čak ni račun za struju neće biti veći.
da, ali ono je samotortura...![]()
Joj,odakle je to?![]()
Ma debil lepo uzmes pistolj i roknes se,trenutna smrt!!
Ma pitam sta slika predstavlja? Cija je to krv?
Ma debil lepo uzmes pistolj i roknes se,trenutna smrt!!
Ma pitam sta slika predstavlja? Cija je to krv?
Pa cime se taj lik ubio,kako?
Pa cime se taj lik ubio,kako?
Pa nisam se ubio jos uvek...ja sam samo pokusao...
e, pazi...
to mozda zvuci smesno...
ali, recimo, ako ti uzmes to sa ove strane gledista...
ti vec samoubistvom na neki nacin i kaznjavas sebe ali i bezis od svega.
a ako toliko mrzis sebe, i hoces sebi i tu da sjebes sve zivo, zasto bi ti samoubistvo bilo lako?
Mali,nisi duhovit nimalo.
Uzas,kako je mogao to sebi uciniti...
Koliko tek ''kaznjavas'' svoju porodicu,roditelje...brata, sestru...nameces osecaj krivice ...
da li samoubice misle kakvu bol nanose drugima...
Smešno mi je bilo kako si složila to.Nema potrebe za samoubijanjem.Život teče u nizu problema.Ne pada mi napamet da zbog toga budem depresivan,a kamoli da uzmem pištolj i pucam sebi u glavu.Ipak ima i toliko toga lepog.Čašu meda jošt niko ne popi što je čašom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju.![]()
![]()
bem ti njegosa...
Citirao bih Hemingveja,ali on je izvršio samoubistvo.![]()
mogu ja hesea?
meni najjace:
znas da uvek imas izbor, zato nikad i ne potezes za samoubistvom kao izlazom...
Samoubistvo je najiskreniji oblik samokritike.
(Jedini lek je samoubistvo - Danilo Kiš)