Samoubistvo

E stvarno ima neinteligentnih idiota. Zar nije najlakše i najjeftinije ubiti se strujom, nadješ neki isečeni gajtan od 220 i lepo se uhvatiš levom za jednu, a desnom rukom za drugu žicu. Čak ni račun za struju neće biti veći.

Ne mrzi svako podjednako svoj život...

da se i ovdje vidi sličica:

SP_A0027.jpg

e, pazi...
to mozda zvuci smesno...
ali, recimo, ako ti uzmes to sa ove strane gledista...
ti vec samoubistvom na neki nacin i kaznjavas sebe ali i bezis od svega.
a ako toliko mrzis sebe, i hoces sebi i tu da sjebes sve zivo, zasto bi ti samoubistvo bilo lako?

Smešno mi je bilo kako si složila to.Nema potrebe za samoubijanjem.Život teče u nizu problema.Ne pada mi napamet da zbog toga budem depresivan,a kamoli da uzmem pištolj i pucam sebi u glavu.Ipak ima i toliko toga lepog.Čašu meda jošt niko ne popi što je čašom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju. :heart: :P

Smešno mi je bilo kako si složila to.Nema potrebe za samoubijanjem.Život teče u nizu problema.Ne pada mi napamet da zbog toga budem depresivan,a kamoli da uzmem pištolj i pucam sebi u glavu.Ipak ima i toliko toga lepog.Čašu meda jošt niko ne popi što je čašom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju. :heart: :P

bem ti njegosa...

Back