Samoubistvo

Evo ti stihovi iz moje omiljene pesme Feel My Pain (Drag-On)

"Sometimes I don't give a **** if I live or die
but I think-if I don't give a **** about myself who else will?"

El ti to odgovara na pitanje?

Maxa Grocka:
Ne planiram da se ubijem zbog ocena a kamoli zbog nastavnika...
Mogu nastavnici da mi se-ru koliko hoće ali život ide dalje...treba ga učiniti što lepšim ( retko kome je život bajka )....Zbog mojih roditelja se opet ne biH ubio jer oni stvarno znaju mnogo više od mene i retko kad greše kada mi popuju...samo se plaše da ja ne ponovim iste greške koje su oni nekada počinili...

A razmišate li šta će biti kada postanete svoj čovek???Pa neeeeeeee...sada su važne samo ocene....GREŠKA!
Važna je škola života!!!I ono što ćeš u životu postići !!!! Tada neće imati ocena;nastavnika ni roditelja da ti pričaju šta treba da radiš !!! zato ti je bolje da sada slušaš i da kasnije primenjuješ !!!
Taj deo života ( kada si samostalan ) je mnogo duži od ovog u kome se mi sada nalazimo...tako da mogu da ti kažem još samo nešto:
Dobro razmisli šta ćeš da uradiš sa svojim životom jer : "kuća se od temelja gradi "... to jest povedi malo više računa na osnovnu !!!

Nemam običaj da pišem romane...ali sam imao potrebu!!!

Zato GLAVU GORE i zajebi smrt...niko od toga nije video koristi :lol:
hmmm...da, ovo je tako lepo receno.

Lana M.:
E,ako se pomislja na samoubistvo zbog keca iz biologije,sta li ce tek da bude kad dodju ozbiljni problemi :roll: Izvrsiti samoubistvo po meni je kukavicluk...

Jeste, to je najveci kukavicluk, zato se ja nisam ni ubila nikad a uvek sam imala hrabrosti opusteno da se ubijem, ali to je kukavicki. Samo sam tu hrabrost preselila, umesto da iskoristim hrabrost da se ubijem ja sam iskoristila hrabrost da zivim, preselila sam je sa smrti na zivot.

ja sam jednog dana resio da okoncam svoj nishtavni zivot pa sam da bih bio siguran u stopostotnost ishoda mog poduhvata uzeo kanap, pishtolj, kerozin, upaljac i popeo sam se na most, vezao kanap za ivicu mosta, polio se kerozinom, vezao kanap oko vrata i uperio pishtolj u slepoocnicu...... prvo sam upalio upaljac, poco da gorim, a onda sam skocio i ispalio metak....... medjutim, gle chuda, od siline pucnja pistolj mi se izmakao i promasio sam glavu i pogodio kanap i onda umesto da izgorim upadnem u vodu..... i da nisam znao da plivam ubio bih ovog ludog sebe......
cesto se desava da samoubice ne znaju ni sta zele, zato samo 10% samoubistava uspeva.....

#TAKY#:
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
ne.....nikad mi ne dodje da se ubijem....
ali chesto, kad se jako iznerviram........ili kad dodju neki *loshi dani....ili kad se svadjam sa roditeljima......padne mi pamet shta bi bilo kad bi se ubila?...al naravno samo na par sekundi, u afektu....jer kasnije skontam da to shto se meni desilo, nije nikakav veliki problem zbog koga bi se trebalo UBITI....
zhivot je lep....8-)

Ma padalo mi na pamet ali nikad nisam stvarno pokusala!!!Zezala sam drugarice par puta ali nikad ne bih mogla da se ubijem!!!Ni da mi se ceo svet raspada!Isplakala bi se lepo and then move on!!!Ma samo kad pomislim da ima gladnih i bolesnih koji se bore za zivot a ja svoj lagodan(Naspram njihovog)prekidam!!!Pa onda se sama sebi i pri samoj pomisli na samoubistvo zgadim!!!Jes da sam imala dosta problema i da mi se dosta sra.nja desavalo,ali nikad nisam to pokusala niti cu!!!!
Kako Jaza kaze:Always look at the brighter side of the life!!!(vaLda je tako rekla)

Clyde_the_Glide:
ja sam jednog dana resio da okoncam svoj nishtavni zivot pa sam da bih bio siguran u stopostotnost ishoda mog poduhvata uzeo kanap, pishtolj, kerozin, upaljac i popeo sam se na most, vezao kanap za ivicu mosta, polio se kerozinom, vezao kanap oko vrata i uperio pishtolj u slepoocnicu...... prvo sam upalio upaljac, poco da gorim, a onda sam skocio i ispalio metak....... medjutim, gle chuda, od siline pucnja pistolj mi se izmakao i promasio sam glavu i pogodio kanap i onda umesto da izgorim upadnem u vodu..... i da nisam znao da plivam ubio bih ovog ludog sebe......
cesto se desava da samoubice ne znaju ni sta zele, zato samo 10% samoubistava uspeva.....

Nemoj da odustajesh ;)

Sanja Carica:
Ma padalo mi na pamet ali nikad nisam stvarno pokusala!!!Zezala sam drugarice par puta ali nikad ne bih mogla da se ubijem!!!Ni da mi se ceo svet raspada!Isplakala bi se lepo and then move on!!!Ma samo kad pomislim da ima gladnih i bolesnih koji se bore za zivot a ja svoj lagodan(Naspram njihovog)prekidam!!!Pa onda se sama sebi i pri samoj pomisli na samoubistvo zgadim!!!Jes da sam imala dosta problema i da mi se dosta sra.nja desavalo,ali nikad nisam to pokusala niti cu!!!!
Kako Jaza kaze:Always look at the brighter side of the life!!!(vaLda je tako rekla)

A ja nikad nisam mislila na gladne i bolesne. Stalno pomislim da su svi toliko pametni koliko i ja , svi bi hteli da se ubiju, pa onda posmislim kad oni mogu tako da zive kao neke zivotinje, meni ce da bude uvek lepse pa i ako budem jela travu, jer imam u glavi i znam za osecanja, a ljudi su bas kao zivotinje, cast izuzecima.

topmodelsica:
A ja nikad nisam mislila na gladne i bolesne. Stalno pomislim da su svi toliko pametni koliko i ja , svi bi hteli da se ubiju, pa onda posmislim kad oni mogu tako da zive kao neke zivotinje, meni ce da bude uvek lepse pa i ako budem jela travu, jer imam u glavi i znam za osecanja, a ljudi su bas kao zivotinje, cast izuzecima.
eh da sam ja pametan ko i ti odmah bi skochio u provaliju be razmishljanja... :lol: :lol: shalim se :)

@keep
u pravu si,jeste komentar bio ishitren....bila sam nesto iznervirana,pa sam to iskalila na forum....ne bih tukla dete da pokusa da se ubije,ali def smatram da se takve ideje ne trebaju javljati pa ni tada.....sve zavisi od toga koliko sa ljudima generalno pricas o svojim problemima,bili mali ili veliki...moji su meni uvek govorili sta treba sta ne i nekako se svaka pomisao o samoubistvu gubila..treba stalno raditi sa decom,pricati i pokusati ih unapred upozoriti na svakakve probleme s kojima ce se susretati(bili oni zaista pravi problemi ili ne)....a seci vene zbog biologije....i dalje ne shvatam to,znaci mala je.............huh

pa ako se detza ybijajy i seq vene zbog otzena y shkoli i roditelja koji im zvotzajy...onda neka se ybijy jer ako ne znajy kako to da prevazidjy shta tje onda da rade kad odrasty i kada se syoche sa pravim problemima :roll:
naravno svakom nekad dodje bedak da jednostavno ne zeli da zivi al' to se svima deshava i to treba shto brze i shto bolje prevazitji...nachini sy razni...

pa ako se detza ybijajy i seq vene zbog otzena y shkoli i roditelja koji im zvotzajy...onda neka se ybijy jer ako ne znajy kako to da prevazidjy shta tje onda da rade kad odrasty i kada se syoche sa pravim problemima
i ti si ovde vidim jako pametna.
ja mislim da ne treba da se ubiju ako ne mogu da prevazidju problem nego je dovoljno da im se pomogne da prevazidju. radikalna reshenja ostavi za svoju buducju familiju.

@ lucky: veruj mi da ponajmanje od deteta zavisi dal cje mu se roditi takva ideja.
treba stalno raditi sa decom,pricati i pokusati ih unapred upozoriti na svakakve probleme s kojima ce se susretati(bili oni zaista pravi problemi ili ne)
to je dovoljno.
...a seci vene zbog biologije....i dalje ne shvatam to,znaci mala je.............huh
opet na pogreshnom mestu trazhish problem. nije mala, nego oni koji je odgajishe takvu.

Pa ja sam na primer htela da se ubijem jednom zbog biologije ali nije meni bilo stalo do biologije, nego zbog toga sto me je otac grdio. Ali ljudi su glupi pa ne shvataju razliku.Ja sam htela da se ubijem konstantno, ali tad sam rekla nesto konkretno pa su se mnogi uhvatili za to.Kad te otac maltretira to nikome nije dovoljan razlog, ali kad pomenes da te je maltretirao na primer zbog biologije onda se uzima da je biologija glavna.

"Bice sve u redu, pa popravi tu biologiju" , kad sam to cula onda mi se jos vise ucvrstilo verovanje da nikad niko nece shvatiti u cemu je problem, pa sam sve vise cutala o tome. Isto kao i sad kad mi kazu "Pa zavrsices fakultet, nece te vise on izdrzavati". Necu da zavrsim fakultet, nije u tome stvar. :D Dobro, odavno vise necu da se ubijem jer sam nasla nekog ko me shvata. :D

Padalo mi je nekoliko puta na pamet....mislim da bi prije nego što ubijem sebe pobila pola ovih lopova što su se pozavaljivali u fotelje i pola profesora...ovo za profesore to čisto da olakšam društvu koje ostane iza mene!

Back